توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

رئیسی: توجه به معیشت و آزادی‌های مشروع مردم باید در دستور کار همه مسئولان باشد

رئیس قوه قضائیه گفت: توجه به خواست مردم، معیشت و آزادی‌های مشروع و صیانت از حقوق آن‌ها باید در دستور کار همه مسئولان باشد و بر همین اساس یکی از اقدامات جدی دستگاه قضایی مسئله صیانت از حقوق عامه و مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 02
کد خبر: ۳۵۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز در حاشیه تجدید میثاق با حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: امیدوارم در بهار چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همگان در خط نورانی امام رضوان الله تعالی علیه، در تحقق جامعه مورد نظر و آرمان‌های بلند ایشان در گام دوم تلاش کنیم. امام به‌دنبال تشکیل جامعه‌ای با ویژگی‌های عقلانیت، معنویت، اخلاق و عدالت بودند. امام می‌خواستند جامعه‌ای مبتنی بر این اصول و مبانی را ایجاد کنند و تمام دیدگاه‌های ایشان نیز در مسیر تحقق جامعه‌ای با این ویژگی‌ها بود.

 

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه دشمنان بسیار تلاش کردند که این جامعه شکل نگیرد، اما موفق نشدند، ادامه داد: دشمنان در این ۴۰ سال، توطئه و فتنه بسیاری کردند که یک قلمِ آن هشت سال جنگ تحمیلی بود، اما خداوند متعال در این ۴۰ سال تفضل کرد و به‌برکت اخلاص امام خمینی، خون مطهر شهیدان و هدایت‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی و حضور مقتدرانه مردم در صحنه، موفقیت‌های بسیاری کسب شد.

 

رئیسی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی با پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت و در هر دوره‌ای نیز گام‌هایی برداشته شد، افزود: در این دوره بنا داریم با استفاده از منویات امام بزرگوارمان و رهنمود‌های مقام معظم رهبری تحولی را در دستگاه قضایی شکل دهیم که متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی باشد.

 

رئیس قوه قضائیه با ابراز اینکه مردم عزیز در رفراندومِ حضور در تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی به مقاومت و ایستادگی رأی دادند، اضافه کرد: پیام مقاومت در رفراندومِ حضور مردم به همه دنیا مخابره شد و امروز اراده ملت، دولت و همه دست‌اندرکاران نظام ایستادگی مقابل دشمنان است. در سیر و سلوک امام (ره) رأی مردم و مردم‌باوری مثل بعضی از سیاسیون دنیا که فقط دم از مردم می‌زنند، یک شعار نبود؛ آن‌ها صرفاً اسم مردم را می‌برند و توجهی به مردم ندارند؛ در حالی که وقتی امام می‌فرمودند "میزان رأی ملت است"، این موضوع را با همه وجود باور داشتند.

 

وی گفت: امروز مردم‌باوری در سیر و سلوک رهبر معظم انقلاب نیز وجود دارد و باید توجه به مردم، خواست مردم، معیشت و آزادی‌های مشروع و صیانت از حقوق مردم برای همه ما در دستور کار باشد، بر همین اساس یکی از اقدامات جدی دستگاه قضایی مسئله صیانت از حقوق عامه و مردم است.

 

رئیسی با تصریح به اینکه مبارزه بی‌امان با فساد در دستور کار قوه قضائیه است، اضافه کرد: اعتقاد ما این است که درون انقلاب و ذات آن مبارزه با فساد قرار دارد. هیچ مدیر و دستگاهی نمی‌تواند صبغه مبارزه با فساد نداشته باشد. باید صلاح، قانونمداری، عدالتخواهی و حق‌گرایی در دستور کار جدی همه مدیران و همه دستگاه‌ها باشد.

 

وی با بیان اینکه محوری‌ترین نکته‌ای که امام (ره) دنبال تحقق آن بودند، اجرای عدالت بود، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی به‌عنوان پیشانی اجرای عدالت، در این مسیر گام برمی‌دارد و از روح امام (ره) و ارواح مطهر شهیدان استمداد می‌طلبیم و از مردم عزیز می‌خواهیم ما را در راه اجرای عدالت که هدف مهم امام (ره) از این انقلاب بود، یاری دهند تا همگان احساس عدالت کنند.

 

صبح امروز (یکشنبه) ۱۳ بهمن رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 

رئیسی و مسئولان عالی قضایی پس از تجدید میثاق با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی، بر سر مزار شهدای هفتم تیر و گلزار شهدای بهشت زهرا (ع) حاضر شدند و به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادای احترام و برای ارواح طیبه شهیدان علو درجات مسئلت کردند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار