ذخائر نفت آمریکا در پایین‌ترین حد طی 43 سال گذشته خبر مهم برای سهامداران عدالت/ ارزش سهام عدالت ۱۱ میلیون تومان شد آغاز واریز سود سپرده به حساب مشتریان؛ رفع اختلال ۲ بانک پس از حمله سایبری پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ / دلار کانال ۱۸۶۰۰۰ را رد کرد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ واریز کالابرگ تیر ۱۴۰۵ کد ملی ۷-۸-۹ از فردا ۲۵ تیر آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵/ طلای ۱۸ عیار ۱۸ میلیون تومان را رد کرد؟ زمان اعلام قیمت بلیت پرواز‌های اربعین خبر خوش واریزی برای بازنشستگان/ پرداخت مرحله اول وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان کشوری ریزش قیمت طلا در بازار‌های جهان/ طلا از کف قیمتی عقب‌تر رفت جزئیات آسیب به مولد‌های برق کیش/ وضعیت جریان آب و برق جزیره قیمت نفت به ۸۵ دلار رسید/ نفت دوباره بیش از ۱۰۰ دلار می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / کانال ۱۸۲ هزار تومان، سکوی حرکت بعدی دلار قطعی برق تهران چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵؛ جدول خاموشی + ۵ روش استعلام پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / بازار طلا در کمین جهش بعدی

محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند

محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند استاندار تهران با اشاره به اینکه در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شده اند گفت: محصولات کشاورزی استان تهران برندسازی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان کشاورزی استان تهران که در جهاد کشاورزی ری برگزار شد با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح استان تهران اظهار داشت: در استان تهران و در ایام مبارک دهه فجر ۹۰۹ پروژه در استان تهران با اعتباری بالغ با ۴,۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی حدود ۱۱۷۰۷ نفر مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر یک واحد سردخانه صنعتی در زمینی به مساحت ۱۰۲۰۰ مترمربع و ظرفیت تولید ۴۵۰۰ تن با سرمایه گذاری ۶ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی و دولت در روستای قمصر شهرستان ری به بهره برداری رسید.

 

استاندار تهران ظرفیت سردخانه‌ها در استان تهران را از ۲۶۰ هزار تن در سال ۹۶ به ۴۹۵ هزار تن در حاضر عنوان کرد و افزود: این میزان از پیشرفت نشان از هدف‌گذاری و راهبرد مفید در خودکفایی و خوداتکایی داشته که در حمایت از کشاورزان و باغداران نقش مؤثری را ایفا می‌کند و ۶۰۰ هزار تن ظرفیت سردخانه نیز با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد در استان تهران در حال انجام است.

 

محسنی بندپی بیان داشت: تغییرات اقلیمی و جوی در دهه‌های اخیر، پدیده خشکسالی در بسیاری از مناطق جهان و ایران ایجاد کرده و معضلاتی را در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی به وجود آورده است که این مسئله لزوم استفاده بهینه از منابع آب را برای مسئولان و مردم مطرح ضروری می‌کند.

 

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی نقش برجسته ای در توسعه کشور دارد و این بخش شامل حوزه وسیعی از فعالیت‌ها است گفت: اگر بخش کشاورزی را تقویت کنیم می‌توانیم شاهد رشد اشتغال پایدار در کشور باشیم.

 

استاندار تهران عنوان داشت: در سند توسعه و آمایش استان و شهرستان‌ها مزیت‌های نسبی کشاورزی در استان تهران شناسایی شد و محصولات کشاورزی هر شهرستان برندسازی می‌شوند.

 

وی با اشاره به فرونشست زمین در برخی از نقاط جنوب تهران افزود: شاهد فرونشست در اراضی جنوب و جنوب شرق استان هستیم و باید کشت گلخانه‌ای را تقویت کنیم و راه اندازی تصفیه خانه‌های آب‌های نامتعارف را در دستور کار داریم تا مزارع کشاورزی با آب بهداشتی آبیاری شوند.

 

محسنی بند پی عنوان داشت؛: واقعیت این است که روستاها را به عنوان کانون‌های تولیدات کشاورزی فراموش کردیم و نتوانستیم از ظرفیت این بخش بهره بگیریم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار