همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

قدردانی جامعه اسلامی دانشجویان بابت پیام رهبر انقلاب به تشکل‌های دانشجویی

قدردانی جامعه اسلامی دانشجویان بابت پیام رهبر انقلاب به تشکل‌های دانشجویی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامه ای از مقام معظم رهبری پیرامون پیام شفاهی ایشان به تشکل‌های دانشجویی که در مراسم سی امین سالگرد تاسیس این اتحادیه قرائت شد، قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامه ای از مقام معظم رهبری پیرامون پیام شفاهی ایشان به تشکل‌های دانشجویی که در مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد تاسیس این اتحادیه توسط حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها قرائت شد، قدردانی کرد.

 

متن این نامه به شرح زیر است:

« محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی  

امام خامنه ای مدظله عالی

باسلام و احترام؛ 

روزهای گذشته در تاریخ ایران اسلامی شاهد اتفاقات خاصی بودیم که هر کدام از آنها درس های بسیاری برای فرزندان انقلابی شما خواهد داشت.

 

شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی آغازی بر پایان حضور آمریکا در منطقه بود که حجت را بر جوانان انقلابی ایران اسلامی برای جهاد در راه خدا تمام کرد. 

 

ضمن قدرانی و سپاس از حسن توجه حضرتعالی که به مانند گذشته اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان را در 30 سالگی‌اش مورد توجه و تفقد قرار دادید، پیام پدرانه حضرتعالی همچون فانوسی در تاریکی ظلمات و گمراهی راه را از بیراهه، در این برهه خاص از تاریخ انقلاب به دانشجویان ایران اسلامی نشان خواهد داد. 

 

اکنون با پیام حضرتعالی خطاب به دانشجویان ایران اسلامی مسیر حرکت مشخص شده و وظیفه خود می‌دانیم به عنوان قشر جوان انقلاب اسلامی، همیشه گوش به فرامان حضرتعالی بوده و هر لحظه آماده حکم جهاد و تقدیم قطره قطره خونمان برای حفاظت و پاسداری از مبانی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستیم.

 

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان 

۱۴ بهمن ۱۳۹۸»

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار