پادشاه اردن: مخالف هر طرحی برای آینده غزه هستیم که شامل کوچ اجباری باشد عراقچی خطاب به تروئیکای اروپایی: به نفع خودتان است که مسیر خود را تغییر دهید بقائی: سفارت ایران در استرالیا را نبسته‌ایم/ دولت استرالیا تصمیم به کاهش سطح روابط گرفت حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟

تصمیم واشنگتن درباره عین الاسد

یکی از نمایندگان پارلمان عراق از اعمال فشار آمریکا بر دولت عراق و فرماندهان امنیتی این کشور برای مانع‌تراشی در روند تخلیه پایگاه «عین الاسد» در استان الانبار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کریم المحمداوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در گفتگو با المعلومه اظهار داشت: آمریکا فشارهای زیادی بر دولت عراق وارد می‌کند تا مانع اجرای تصمیم پارلمان در خصوص اخراج نیروهای خارجی از کشور شود.

 

وی افزود: واشنگتن نمی‌خواهد پایگاه «عین الاسد» را که از پایگاه‌های راهبردی به شمار می‌رود و از آن برای تهدید کشورهای همسایه عراق که مخالف سیاست دولت آمریکا هستند، استفاده می‌کند، ترک کند.

 

وی گفت: آمریکا نمی‌خواهد پایگاه عین الاسد را که مجهز به سامانه موشکی پاتریوت است و از آن برای تهدید استفاده می‌کند، از دست بدهد. واشنگتن تحرکات زیادی را برای باقی‌ماندن در عراق و حفظ عین‌الاسد آغاز کرده است.

 

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در پایان گفت: اما پارلمان، دولت را به اجرای تصمیم اخراج نظامیان خارجی و عدم توجه به فشارهای آمریکای که حاکمیت عراق را با هدف قرار دادن مقرهای «حشد شعبی» و ترور «ابومهدی المهندس» نقض کرده، ملزم کرده است.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار