آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات

واکنش وزیر راه به سوخت ندادن اروپایی ها به هواپیمای مسافربری ایران

واکنش وزیر راه به سوخت ندادن اروپایی ها به هواپیمای مسافربری ایران در دو روز گذشته دو پرواز اروپایی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از مبدا آمستردام و لندن به دلیل عدم سوخت‌رسانی بیش از ۲۰ ساعت متوقف شدند؛ وزیر راه و شهرسازی امروز این رفتار اروپا را عملی غیر انسانی و غیر قانونی توصیف‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،  «محمد اسلامی» در مراسم هجدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضا که صبح امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد،گفت: ما فقط به گناه این‌که به‌فرمان خدای متعال انقلاب کرده‌ایم و طاغوت را سرنگون ساختیم و زیربار ستم و سیطره استکبار نمی‌رویم، همواره محکوم به تحریم بوده‌ایم و مسیر ما برای رشد و توسعه همواره سخت وسخت‌تر شده است.

 

وی گفت: در این مسیر شاهد رفتارهای غیرانسانی و وقیحانه تمدن غربی بوده‌ایم. آن‌ها از سوخت دادن به یک هواپیمای مسافربری که هیچ هدفی جز خدمت به بشریت و انسان‌ها ندارد، سرباز می‌زنند و مردم را اسیر و سرگردان می‌کنند و با یک کار غیرقانونی و غیرانسانی، این مزاحمت‌ها را برای مردم ایجاد می‌کنند. این کارها، نماد تمدن غرب است که همواره شعار حقوق بشری می‌دهد و برای ملت ایران، دلسوزی فریبکارانه می‌کند.

 

اسلامی با اشاره به اینکه ما در این عرصه و در این مقطع، بحث ماهواره‌های ناوبری و ایجاد یک سیستم ناوبری امن را داریم، گفت: شأن ملت ایران، شأن والایی است و نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی ما اثبات کرده‌اند هر کجا کار به آن‌ها سپرده شد، از پس آن بر می‌آیند. از طرفی نیز چون زیر بار ستم و سیطره دشمن نرفته‌ایم، همواره تحت تحریم قرار گرفته‌ایم و مواردی مثل سوخت ندادن به هواپیماهای گرفتار در فرودگاه‌های آنان، از این دست است.

وی ادامه داد: همواره گرفتار شیطنت‌هایی هستیم ‌که تلاش دارد باور و اعتماد مردم ایران را با سرکوب انگیزه‌ها، تخریب کند. بنابراین نیاز داریم که فعال، خلاق و روزآمد شویم و به این منظور از پروژه‌هایی که می‌توانند روند توسعه کشور را تسریع کند و شتاب‌ دهد، حمایت کنیم و این آمادگی را داشته‌ایم و داریم و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

 

وزیر راه و شهرسازی گفت:در این دوره نیز تلاش ما این است که سهم نیروهای دانشی را در پیشبرد امور توسعه در همه مودهای حمل و نقل افزایش دهیم و اقدامات متفاوتی را در جهت دانش‌بنیانی، هوشمندسازی انجام دهیم و در پرتو آن در جهت رضایت‌مندی مردم و کیفیت‌بخشی به زندگی آن‌ها در همه حوزه‌ها اقدامات موثر انجام دهیم.

 

دو پرواز اروپایی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» از مبدا آمستردام و لندن به مقصد فرودگاه حضرت امام(ره) به دلیل شرایط نامساعد جوی نتوانستند در فرودگاه میانی فرود آیند و با تغییر فرودگاه نیز بیش از ۲۴ ساعت برای دریافت سوخت متوقف شدند.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار