پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

آخر هفته؛ بارش برف و باران در غرب ایران/ وزش باد شدید در تهران

کارشناس سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در تهران خبر داد و گفت:امروز -چهارشنبه۱۶بهمن ماه- خروج سامانه بارشی از کشور رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی با اشاره به شرایط جوی کشور طی روز‌های آینده گفت: امروز در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود و روند افزایش نسبی دما رخ می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه امروز در شمال شرق کشور بارش‌های پراکنده باران و وزش باد رخ می‌دهد، افزود: در دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران و سمنان نیز وزش باد پیش بینی می‌شود.

رفیعی ادامه داد: فردا پنج شنبه و اوایل وقت روز جمعه در استان اردبیل و غرب سواحل دریای خزر وزش باد شدید رخ می‌دهد که افزایش دمای ۵ تا ۷ درجه را انتظار داریم.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه از بعدازظهر پنج شنبه در نوار غربی کشور وزش باد و بارش پراکنده پیش بینی شده است، تصریح کرد: روز جمعه سامانه بارشی جدید وارد کشور از غرب خواهد شد و مناطق شمال غرب، دامنه‌های زاگرس در استان‌های کرمانشاه، لرستان و ایلام تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرند که بارش‌ها به شکل باران و برف خواهد بود.

 

وی با تاکید بر اینکه روز شنبه علاوه بر نوار غربی مناطقی از شمال بوشهر، مناطقی از استان فارس و غرب اصفهان نیز تحت تاثیر سامانه مذکور قرار می‌گیرند، افزود: در دامنه‌های جنوبی البرز نیز روز شنبه در استان‌های قزوین، البرز و تهران و شمال شرق کشور بارش داریم و از بعد از ظهر شنبه بارش‌ها در سواحل دریای خزر شروع می‌شود.

 

رفیعی افزود: تهران امروز نیمه ابری بوده و به تدریج کاهش ابر و گاهی وزش باد شدید را تجربه خواهد کرد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی یادآور شد: شهرکرد با دمای منفی ۸ درجه سردترین و بندرعباس با دمای ۲۳ درجه گرم‌ترین مراکز استانی بوده‌اند.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار