محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

کرونا وارد ایران شده است؟

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در نشست خبری با اشاره به بیماری کرونا، اظهار داشت: تاکنون مورد کرونا در کشور نداشتیم و اگر این بیماری به کشور وارد شود اعلام می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، معاون وزیر بهداشت گفت: تاکنون مورد کرونا در کشور نداشته ایم و اگر باشد اعلام می کنیم.

 

 علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در نشست خبری با اشاره به بیماری کرونا، اظهار داشت: تاکنون مورد کرونا در کشور نداشتیم و اگر این بیماری به کشور وارد شود اعلام می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: دانشجویانی که از چین وارد شدند کاملا سالم هستند ،اما این دانشجویان اکنون در قرنطیه قرار دارند.

 

معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: تیم پزشکی ما در محل قرنطیه دانشجویان مستقر است و روزانه همه این افراد را معاینه و تب سنجی می‌کنند. همچنین تیم اورژانس، مبارزه با بیماری‌ها و بهداشت محیط ما نیز در محل قرنطیه دانشجویان حضور دارند.

 

رئیسی خاطرنشان کرد:اکنون ۵۷ دانشجوی ما که از چین آمده‌اند در قرنطیه هستند که ۱۶ نفر آنها به صورت خانوادگی وارد کشور شده‌اند، ضمن اینکه یک کودک هم در بین آنها وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: ۶۵ دانشجو عراقی و ۲۴ دانشجوی سوری و یک لبنانی نیز با این پرواز آمدند و از همان فرودگاه به عراق رفتند.

منبع: فارس

ارسال نظر