پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

پاتوق معتادان در پایتخت جمع شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از متلاشی شدن پاتوق معتادان و دستگیری ۷ سوداگر مرگ و کشف ۳۳ کیلو انواع مواد مخدر خبرداد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عبدالوهاب حسنوند اظهار داشت: با اعلام شکایت تعدادی از اهالی محله لویزان مبنی بر برپایی پاتوق استعمال و خرید و فروش مواد مخدر در محدوده پارک جنگلی لویزان، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

 

این مقام انتظامی با اشاره به بررسی‌ها و اقدامات اطلاعاتی انجام شده توسط مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، گفت: با تأیید صحت خبر هماهنگی‌های قضائی انجام و دستگیری سوداگران مرگ در دستور کار قرار گرفت.

 

وی عنوان کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر موفق شدند در یک عملیات ضربتی ۷ سوداگر مرگ را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

 

سرهنگ حسنوند یادآور شد: علاوه بر دستگیری متهمان، در این عملیات ۲۲ کیلو و ۶۹۰ گرم تریاک ،۱۰ کیلو و۱۶۰ گرم حشیش ،۲۰۰ گرم هروئین، ۶۳ گرم شیشه و ۷۰ عدد پایپ در مجموع حدود ۳۳ کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف کردند.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند، افزود: طرح‌ها و برنامه‌های کنترلی برای ارتقا امنیت و آرامش مردم ادامه دارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار