دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است
سردار حاجی زاده:

به تمام کدهای پهپاد MQ-4 دست پیدا کرده‌ایم

به تمام کدهای پهپاد MQ-4 دست پیدا کرده‌ایم فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه پهپاد MQ-4 هواپیمای فوق العاده با ارزش است، گفت: اما دیگر یک خط قرمز باید بر روی آن کشید چراکه دیگر برای ایران کارایی ندارد چراکه به تمام فرکانس ها، کدها و رمزهای آن آشنایی پیدا کردیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 06
کد خبر: ۳۵۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه رونمایی از قطعات جدید کشف شده از پهپاد MQ-4 آمریکایی که اخیرا توسط نیروی دریایی سپاه از اعماق آب‌های جنوب کشور کشف شده است با بیان اینکه این پهپاد بزرگترین هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین جهان است، گفت: این هواپیما مشخصات منحصر به فردی دارد و به واسطه پرواز در ارتفاع خیلی بالا قادر است بدون محدودیت همه مسیرها را بدون تحت تاثیر قرار دادن مسیرهای هوایی پرواز کند، مثلا از آمریکا پرواز می‌کند و به خلیج فارس می‌آید.

 

وی با بیان اینکه چون این هواپیما خیلی بزرگ است همه گونه تجهیزات جاسوسی در آن تعبیه شده است، گفت: به دلیل برخورداری از مجموعه‌ای از سنسورها، دوربین ها، رادار SAR و سنسورهای جمع آوری الکترونیک، این هواپیما دارای یک سوپرکامپیوتر پیشرفته است که همه این داده ها را در لحظه تجزیه و تحلیل و قابل بهره برداری می‌کند.

 

سردار حاجی زاده ادامه داد: این هواپیما فوق العاده با ارزش است، اما دیگر یک خط قرمز باید بر روی آن کشید که دیگر برای ایران کارایی ندارد چراکه به تمام فرکانس ها، کدها و رمزهای آن آشنایی پیدا کردیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: نه اینکه از فاصله، ۵۰، ۱۰۰ یا ۱۵۰ کیلومتر، بلکه از همین تهران می توانیم تا چندهزار کیلومتر این هواپیما را ناکارآمد کنیم.

 

وی با بیان اینکه یک عملیات کوچک جنگ الکترونیک در حمله به عین الاسد انجام دادیم، تصریح کرد: آمریکایی ها یک سیلی کوچک جنگ الکترونیک از ایران خوردند، این هواپیما هم دیگر برای ایران کارایی ندارد. هرکدام از این قطعات این هواپیما یک گنج است که اطلاعات زیادی از آن به دست ما خواهد آمد.

 

سردار حاجی زاده همچنین در خصوص اخبار جدید از حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد نیز، عنوان کرد: ناگفته‌ها و مطالب درباره این عملیات زیاد است و یک جلسه مستقل می خواهد تا مردم عزیزمان درباره این عملیات بیشتر بدانند؛ البته احتمال دارد که مدتی دیگر بگویند که چند تن از نظامی‌های آمریکایی دچار مرگ خفیف شده اند!

 

در نخستین ساعات بامداد پنجشنبه، ۳۰ خرداد سال جاری، یک فروند پهپاد جاسوسی MQ-4C آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار