تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

تایید کشته شدن رهبر القاعده در عربستان

تایید کشته شدن رهبر القاعده در عربستان رئیس جمهوری آمریکا اخبار منتشر شده درباره کشته شدن رهبر القاعده در شبه‌جزیره عربستان را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بامداد امروز (جمعه) تأیید کرد که "قاسم الریمی"، رهبر القاعده در شبه‌جزیره عربستان در جریان یک عملیات هوایی واشنگتن در یمن کشته شده است.

 

ترامپ در این باره گفت: شاخه القاعده در شبه‌جزیره عربستان به رهبری قاسم الریمی مرتکب خشونت‌های غیرقابل تصوری علیه شهروندان یمنی شد و درصدد انجام عملیاتی‌هایی علیه آمریکا و نیرو‌های ما بود.

 

وی ادامه داد: کشته شدن قاسم الریمی باعث تضعیف هرچه بیشتر شاخه القاعده در شبه‌جزیره عربستان و تشکیلات بین‌المللی آن خواهد شد و ما را به از بین بردن تهدیدات این گروه علیه امنیت ملی‌مان نزدیک می‌کند.

 

رئیس جمهوری آمریکا به زمان کشته شدن الریمی هیچگونه اشاره‌ای نکرد.

 

پیشتر منابع آگاه از کشته شدن رهبر القاعده در شبه‌جزیره عربستان در حمله هوایی آمریکا خبر داده بودند.

 

در همین راستا، یک مقام آمریکایی گفته بود، اطلاعات این کشور محل استقرار قاسم الریمی را از یک مخبر در یمن سال گذشته ردگیری کرد و این اطلاعات، آمریکا را قادر ساخت تا از طریق پهپاد‌های شناسایی این تروریست را ردگیری کند.

 

نیویورک تایمز نیز گزارش کرد، حمله پهپادی آمریکا اوایل ماه جاری میلادی علیه دو مظنون تروریستی در منطقه وادی عبیده در استان مأرب در شمال شرق یمن صورت گرفته است.

 

الریمی از نیرو‌های قدیمی اردوگاه‌های آموزشی القاعده در افغانستان بود که به یمن برگشت.

 

وزارت امور خارجه آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعات منجر به دستگیری الریمی تعیین کرده بود، چون وی به چندین توطئه علیه شهروندان آمریکایی و تاسیسات این کشور مرتبط است.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار