پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

احتمال اعدام یا ابد برای برادر و برادرزاده شاه سعودی

منابع مطلع درباره بازداشت‌های اخیر شاهزادگان سرشناس سعودی شامل برادر ملک سلمان به یک رسانه انگلیسی خبر دادند، احتمال حبس ابد یا اعدام این افراد وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال بازداشت شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» برادر شاه سعودی، «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق و «نواف بن نایف» برادر کوچک‌تر محمد بن نایف به اتهام خیانت، گمانه‌زنی‌ها از احتمال حبس ابد یا اعدام آنها حکایت دارد.

 

بامداد امروز شنبه رسانه‌های آمریکایی بعد از شنیده شدن زمزمه‌هایی از دور جدیدی از بازداشت‌ها به دستور «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی گزارش‌هایی منتشر و شایعات درباره این بازداشت‌ها را تأیید کردند.

 

بر اساس گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال و پایگاه خبری «بلومبرگ»، شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» برادر شاه سعودی و «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق به اتهام خیانت بازداشت شدند.

 

روزنامه نیویورک تایمز هم گزارش داد که «نواف بن نایف» برادر کوچک‌تر محمد بن نایف نیز در میان بازداشتی‌هاست.

 

به دنبال انتشار این اخبار،  گزارشی به نقل از منابع مطلع در خصوص بازداشتی‌های اخیر در عربستان سعودی منتشر کرد و از احتمال اعدامشان خبر داده است.

 

این رسانه انگلیسی درباره احمد بن عبدالعزیز برادر شاه سعودی و محمد بن نایف ولی‌عهد سابق نوشت: «افراد مطلع گفتند، این دو نفر که زمانی در صف رسیدن به تخت سلطنت قرار داشتند، حالا با خطر حبس ابد یا اعدام مواجه هستند».

 

بنا بر گزارش‌ها، بازداشت‌ این چهره‌های سرشناس سعودی صبح جمعه (دیروز) انجام شد و طی آن محافظان کاخ پادشاهی که صورت‌بند و لباس‌های سیاه بر تن داشتند به محل اقامت این شاهزادگان رفته و پس از بازداشت آنها اقدام به گشتن محل اقامتشان کردند.

 

طبق گزارش‌ها، شاهزاده احمد بن عبدالعزیز و محمد بن نایف به «خیانت بزرگ» متهم شده و در یک اردوگاه نظامی صحرایی در بازداشت هستند. شاهزاده احمد، بزرگ‌ترین رقیب بن سلمان برای تکیه بر تخت شاهی و جانشینی سلمان بن عبدالعزیز است.

 

سوال مهمی که مطرح شده، این است که چرا این شاهزادگان سرشناس بازداشت شدند؟ به نظر می‌رسد خیانت، اتهامی برای ورود به مرحله‌ای جدید در عربستان سعودی است که با مرگ شاه آغاز می‌شود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر