غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

سفیر روسیه در آنکارا تهدید شد

سفیر روسیه در آنکارا از افزایش احساسات روسیه هراسانه در شبکه‌های اجتماعی ترکیه همزمان با تشدید بحران ادلب خبر داد و گفت: من هم تهدید شده‌ام!
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آلکسی یرخوف» سفیر روسیه در آنکارا در مصاحبه با اسپوتنیک از تشدید احساسات ضدروسی در ترکیه به واسطه تبلیغات سوء رسانه‌های اجتماعی پیرامون تحولات ادلب سوریه خبر داد.

 

وی همچنین گفت که خود وی نیز از گزند تهدیدها در امان نبوده است.

 

یرخوف یادآوری کرد همه احساسات ضدروسی همانند آن چیزی است که ۵ سال پیش رخ داد حال آنکه آن موقع موضوع به حلب مربوط می‌شد و در نهایت نیز شاهد سرنگونی هواپیمای روسی و قتل «آندری کارلوف» سفیر سابق روسیه در ترکیه بودیم.

 

گفتنی است افزایش تحرکات نظامی ترکیه در شمال سوریه در حالی است که مسئولان مختلف این کشور طی روزهای اخیر به بهانه کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان خود در عملیات ضد تروریستی ارتش سوریه در ادلب، دمشق را به اقدام نظامی تهدید کردند.

 

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه با حمایت از دولت دمشق می‌گوید آنچه در ادلب وجود دارد مبارزه نیروهای ارتش سوریه با تروریسم است.

 

وی با بیان این مطلب افزود: بحث درباره نزاع و درگیری نیست بلکه موضوع، عدم اجرای توافق سوچی (از سوی ترکیه) و تعهداتی است که طرفین متعهد به اجرای آن شده‌اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر