گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفیر روسیه در آنکارا تهدید شد

سفیر روسیه در آنکارا از افزایش احساسات روسیه هراسانه در شبکه‌های اجتماعی ترکیه همزمان با تشدید بحران ادلب خبر داد و گفت: من هم تهدید شده‌ام!
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آلکسی یرخوف» سفیر روسیه در آنکارا در مصاحبه با اسپوتنیک از تشدید احساسات ضدروسی در ترکیه به واسطه تبلیغات سوء رسانه‌های اجتماعی پیرامون تحولات ادلب سوریه خبر داد.

 

وی همچنین گفت که خود وی نیز از گزند تهدیدها در امان نبوده است.

 

یرخوف یادآوری کرد همه احساسات ضدروسی همانند آن چیزی است که ۵ سال پیش رخ داد حال آنکه آن موقع موضوع به حلب مربوط می‌شد و در نهایت نیز شاهد سرنگونی هواپیمای روسی و قتل «آندری کارلوف» سفیر سابق روسیه در ترکیه بودیم.

 

گفتنی است افزایش تحرکات نظامی ترکیه در شمال سوریه در حالی است که مسئولان مختلف این کشور طی روزهای اخیر به بهانه کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان خود در عملیات ضد تروریستی ارتش سوریه در ادلب، دمشق را به اقدام نظامی تهدید کردند.

 

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه با حمایت از دولت دمشق می‌گوید آنچه در ادلب وجود دارد مبارزه نیروهای ارتش سوریه با تروریسم است.

 

وی با بیان این مطلب افزود: بحث درباره نزاع و درگیری نیست بلکه موضوع، عدم اجرای توافق سوچی (از سوی ترکیه) و تعهداتی است که طرفین متعهد به اجرای آن شده‌اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار