ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

پیش بینی سخنگوی هئیت رئیسه مجلس از سرانجام پالرمو در مجمع تشخیص

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیش بینی کرد که مجمع تشخیص مصلحت نظام تا پایان بهمن لوایح پالرمو و CFT را تصویب می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز نعمتی با اشاره به جلسه روز شنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام و به نتیجه نرسیدن اعضای مجمع برای تصویب لایحه پالرمو گفت: ما تا پایان بهمن ماه برای تصویب لوایح چهارگانه فرصت داریم و من فکر می‌کنم مجمع تشخیص مصلحت نظام تا آن زمان این لوایح را تأیید خواهد کرد.

وی اضافه کرد: البته بخشی از موضوع به بازی اروپایی‌ها برمی‌گردد. آنها باید صداقت خود را ثابت کنند. نمی‌شود با ما خصوصاً در بخش SPV امروز و فردا کنند. اگر آنها زودتر کارشان را انجام دهند استنباط من این است اعضای مجمع هم در این باره تصمیم خواهند گرفت.

نعمتی ادامه داد به اعتقاد من روندی که برای تصویب لوایح چهارگانه طی شده بد نبوده است. موافقین و مخالفین در این باره صبحت کردند و پیامک‌های تهدیدآمیز هم از مجلس به مجمع منتقل شده است. آقای دکتر توکلی هم گفتند روزانه ۷ تا ۸ پیامک دارند. این نشان می‌دهد که فشار همه جا است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در پایان گفت: دوستان ما در مجمع افرادی تأثیرگذار هستند. به نظر من فارغ از همه موضوعات لوایح چهارگانه به تأیید مجمع خواهد رسید.

منبع: ایسنا

ارسال نظر