ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا

کرونا؛ شمار تلفات به ۸۱۳ و مبتلایان به بیش از ۳۷ هزار نفر رسید

مقام‎های سازمان بهداشت ملی چین در بیانیه‌ای شمار قربانیان کرونا را ۸۱۳ نفر اعلام کردند که این آمار نشان می‎دهد تلفات این ویروس از تلفات بیماری سارس سبقت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون بهداشت ملی چین امروز یکشنبه، ۲۰ بهمن، شمار تلفات ناشی از ویروس کرونا را ۸۱۳ نفر اعلام کرد. به گفته سخنگوی این کمیسیون، شمار تلفات این ویروس از شمار جان باختگان بیماری سارس در سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ پیشی گرفته است.

 

ویروس کرونا که از شهر «ووهان» در مرکز چین شیوع پیدا کرده تاکنون ۳۷ هزار و ۵۵۲ نفر را در چین و ده‌ها کشور دیگر آلوده کرده است.


مقام‎های بهداشتی چین اعلام کردند تا کنون ۲ هزار و ۱۵۲ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافته اند. وزارت خارجه چین می‎گوید ۳۰ شهروند فیلیپینی روز یکشنبه از شهر «ووهان»، مرکز شیوع ویروس کرونا، به کشورشان بازگردانده شدند. این افراد ۲۹ فرد بزرگ سال و یک نوزاد بودند که به شهر مانیل، پایتخت فیلیپین، بازگردانده شدند.

 

بر اساس برآورد دولت فیلیپین، حدود ۳۰۰ نفر از شهروندانش در استان هوبئی، در قرنطینه هستند. مقام‎های بهداشتی فیلیپین اعلام کردند ۳ نفر تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شدند.

 

در حالی که اکثر افراد مبتلا به این ویروس در داخل چین هستند، اما در ده‌ها کشور دیگر نیز موارد مثبت نیز تایید شده است.


در میان آن‌ها ۵ شهروند انگلیسی بودند که در فرانسه به ویروس کرونا مبتلا شدند.


دولت چین در بیانیه‌ای از تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در خواست کرده تا روند تولید را تسریع کنند.

 

روز شنبه سفارت آمریکا در چین اعلام کرد یک شهروند آمریکایی در شهر «ووهان»، جان خود را از دست داده است. همچنین وزارت خارجه ژاپن می‎گوید که یک شهروند ژاپنی نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده است.

 

امارات نیز می‎گوید که شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۷ نفر رسیده که همگی آن‌ها از اتباع خارجی هستند.

 

رئیس سازمان بهداشت جهانی روز جمعه اعلام کرد، تقاضا برای خرید ماسک، دستکش و سایر تجهیزات محافظتی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته و قیمت این نوع از کالا‌ها در پی شیوع ویروس مهلک کرونا افزایش یافته و منجر به اختلال شدید در عرضه جهانی شده است.

 

ویروس کرونا با منشا حیوانی از حدود یک ماه پیش در شهر «ووهان» چین شیوع یافته و رفته رفته گسترش یافت. این بیماری تنفسی مانند آنفلوآنزا بوده و به سرعت قابل انتقال است.

منبع: میزان

ارسال نظر