پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تشکیل پرونده گرانفروشی «ماسک» در تعزیرات

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران گفت: پرونده گرانفروشی ماسک تشکیل شده و بازرسی‌ها در حال انجام است و برخورد با متخلفان نیز آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  پس از شیوع ویروس کرونا در چین، به تدریج کشور‌های اطراف درگیر شدند و اخباری مینی بر وجود موارد مشکوک در کشور‌های نزدیک و حتی در کشور ما نیز خبرساز و باعث بروز نگرانی مردم و افزایش خرید ماسک و ژل‌های ضدعفونی‌کننده در هفته‌های گذشته شد.

 

البته طبق اعلام وزارت بهداشت تاکنون هیچ مورد مثبت مبتلا به ویروس کرونا در سطح ایران مشاهده نشده است. با این وجود به نظر می‌رسد این اظهارات تاکنون نتوانسته اطمینان خاطر لازم را در مردم ایجاد کند؛ به طوری که گزارش‌های میدانی از داروخانه‌ها حاکی از افزایش بیش از دو برابری قیمت انواع ماسک در سطح داروخانه‌ها ست.

 

حالا سرپرست اداره نظارت و بازرسی اداره‌کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز خبر داد که با تمام متخلفین در فروش ماسک‌های تقلبی و فاقد اصالت و هرگونه گرانفروشی ماسک برخورد قاطع انجام شده است.

 

وی گفته متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند و هیچگونه کمبودی در حوزه ماسک وجود ندارد و به اندازه کافی ماسک داریم. البته این مقام مسؤول این را هم گفته که تا اطلاع ثانوی خروج و صادرات ماسک از کشور، بدون مجوز وزارت بهداشت ممنوع است.

 

محمدعلی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران نیز در گفتگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس گفت: طبق گزارش‌های رسیده در حوزه فروش ماسک تخلفاتی وجود دارد.

 

وی افزود: برخی از مراکز فروش تجهیزات پزشکی و داروخانه‌ها ماسک‌های معمولی را به جای ماسک‌های با کیفیت N ۹۵ به مردم عرضه می‌کنند.

 

اسفنانی گفت: هم چنین مواردی از فروش ماسک‌های بدون کیفیت گزارش شده که با آن‌ها برخورد لازم شده است و ظرف یکی دو روز آینده نتایج بازرسی‌ها اعلام خواهد شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران همچنین در مورد گرانفروشی ماسک‌ها در سطح داروخانه‌ها گفت: پرونده گرانفروشی ماسک نیز تشکیل شده و بازرسی‌ها همچنان در حال انجام است، بنابراین در بحث کیفیت و گرانفروشی ماسک به زودی گزارشی نهایی تکمیل و اعلام خواهد شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار