العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

یاوه گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

یاوه گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به تکرار یاوه گویی های خود علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نفتالی بنت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی با هشدار به حماس مدعی شد: با ادامه اقدامات حماس، هیچکس از واکنش نظامی اسرائیل در امان نخواهد بود. تل آویو زمان و مکان اقدامات نظامی خود را اعلام نخواهد کرد، اما هیچکس از پاسخ نظامی تل آویو در امان نخواهد بود. ما به دنبال جنگ با حماس در نوار غزه نیستیم، اما متعهد به تأمین امنیت شهرک نشینان در جنوب هستیم. حماس می‌تواند میان رفاه اقتصادی و عملیات ترور دست به انتخاب بزند و این بستگی به تصمیم رهبران این گروه فلسطینی دارد.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: ۷۰ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل از جانب ایران است و بر همین اساس هدف تل آویو بیرون راندن ایران از سوریه طی یک سال گذشته تا کنون بوده است.

 

وی گفت: ما فرزندانمان را در سال ۲۰۱۴ و جنگ دوم لبنان (۳۳ روزه) از دست دادیم و در این وضعیت آیا کسی می‌تواند بگوید که ایمن است؟

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: اسرائیل تا کنون تنها یک پنجم کاروانهای ارسال سلاح ایران به حزب الله را هدف قرار می‌داد اما از امروز همه آن را هدف گیری می‌کنیم. واشنگتن و تل آویو توافق دارند که اسرائیل مسئول مقابله با ایران در سوریه است در حالیکه آمریکا در حال مقابله با ایران در عراق است.

 

نفتالی بنت همچنین ادعا کرد: ایران خوب نیست در سوریه باشد، هر رد پایی آنجا باشد را بلافاصله تخریب می‌کنیم. ما در حال تغییر استراتژی به جای جنگ‌های جدید در غزه و لبنان هستیم. لزوماً درباره جنگ تمام عیار با ایران در آینده نزدیک صحبت نمی‌کنیم، این بیشتر شبیه به یک جنگ سرد میان اتحادیه جماهیر شوروی (سابق) و آمریکاست که میان ایران و اسرائیل خواهد بود. ما اشراف کامل هوایی و اطلاعاتی در سوریه داریم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار