حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

یاوه گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به تکرار یاوه گویی های خود علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نفتالی بنت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی با هشدار به حماس مدعی شد: با ادامه اقدامات حماس، هیچکس از واکنش نظامی اسرائیل در امان نخواهد بود. تل آویو زمان و مکان اقدامات نظامی خود را اعلام نخواهد کرد، اما هیچکس از پاسخ نظامی تل آویو در امان نخواهد بود. ما به دنبال جنگ با حماس در نوار غزه نیستیم، اما متعهد به تأمین امنیت شهرک نشینان در جنوب هستیم. حماس می‌تواند میان رفاه اقتصادی و عملیات ترور دست به انتخاب بزند و این بستگی به تصمیم رهبران این گروه فلسطینی دارد.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: ۷۰ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل از جانب ایران است و بر همین اساس هدف تل آویو بیرون راندن ایران از سوریه طی یک سال گذشته تا کنون بوده است.

 

وی گفت: ما فرزندانمان را در سال ۲۰۱۴ و جنگ دوم لبنان (۳۳ روزه) از دست دادیم و در این وضعیت آیا کسی می‌تواند بگوید که ایمن است؟

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: اسرائیل تا کنون تنها یک پنجم کاروانهای ارسال سلاح ایران به حزب الله را هدف قرار می‌داد اما از امروز همه آن را هدف گیری می‌کنیم. واشنگتن و تل آویو توافق دارند که اسرائیل مسئول مقابله با ایران در سوریه است در حالیکه آمریکا در حال مقابله با ایران در عراق است.

 

نفتالی بنت همچنین ادعا کرد: ایران خوب نیست در سوریه باشد، هر رد پایی آنجا باشد را بلافاصله تخریب می‌کنیم. ما در حال تغییر استراتژی به جای جنگ‌های جدید در غزه و لبنان هستیم. لزوماً درباره جنگ تمام عیار با ایران در آینده نزدیک صحبت نمی‌کنیم، این بیشتر شبیه به یک جنگ سرد میان اتحادیه جماهیر شوروی (سابق) و آمریکاست که میان ایران و اسرائیل خواهد بود. ما اشراف کامل هوایی و اطلاعاتی در سوریه داریم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار