افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

واعظی: فکر می‌کردند با تحریم حداکثری می‌توانند نظام دیگری را بر سر کار بیاورند

واعظی: فکر می‌کردند با تحریم حداکثری می‌توانند نظام دیگری را بر سر کار بیاورند محمود واعظی روز پنجشنبه در آیین افتتاح فاز سوم خط اول قطار شهری تبریز خطاب به مقام‌های آمریکایی افزود: بدانید این مردم، مردم مقاومی هستند و شما نمی‌توانید با فشار حداکثری هدفی را که دنبال می‌کردید، برسید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 13
کد خبر: ۳۵۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه منکر مساله تحریم و فشار حداکثری آمریکا و گرفتاری‌هایی که برای اقتصاد و معیشت به وجود آمده نیستم، افزود: هرچه آن‌ها فشار را بیشتر می‌کنند، عزم و اراده ما بیشتر می‌شود.

 

محمود واعظی روز پنجشنبه در آیین افتتاح فاز سوم خط اول قطار شهری تبریز خطاب به مقام‌های آمریکایی افزود: بدانید این مردم، مردم مقاومی هستند و شما نمی‌توانید با فشار حداکثری هدفی را که دنبال می‌کردید، برسید.

 

وی با بیان اینکه تحریم کنندگان به زعم خود فکر می‌کردند با تحریم حداکثری بتوانند ظرف سه ماه نظام دیگری را بر سر کار بیاورند، اظهار کرد: ما از همه فشار‌ها عبور کردیم و کشور و مردم در همه صحنه‌ها نشان دادند می‌توانند دشمن را شکست دهند.

 

واعظی خاطرنشان کرد: مردم آذربایجان همیشه پیشتاز در اموری که به امنیت کشور مربوط می‌شود، بوده اند و در دادن پیام به دیگر استان‌ها نیز تاثیر گذار هستند؛ آنان در امسال در راهپیمایی ۲۲ بهمن در زیر برف و برودت هوا نشان دادند که پای آرمان‌های نظام ایستاده اند.

 

وی با بیان اینکه خوشحالم که امروز برای چند مین بار به تبریز سفر کرده ام، اظهار کرد: از سوی هیات دولت و رئیس جمهوری از زحمات و تلاش‌هایی که برای قطار شهری تبریز به خصوص اقداماتی که در دو سال گذشته برای تامین مالی آن انجام شده است، تشکر می‌کنم.

 

وی افزود: همبستگی خوبی در آذربایجان شرقی وجود دارد و از زمان انتصاب امام جمعه جدید تبریز هم شاهد همبستگی و انسجام خوبی در استان هستیم و همچنین شاهد دلسوزی‌های استاندار نیز هستم.

 

رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به اینکه خوشبختانه شاهد این هستیم که هر سه ماه یک بار بخشی از قطار شهری تبریز به بهره برداری می‌رسد، ادامه داد: این نوید خوبی است که با توجه به شرایطی که کلانشهر‌های ما دارد این گونه تسهیلات برای مردم فراهم می‌شود.

 

وی با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات جدی ما آلودگی هوا و محیط زیست است، اضافه کرد: قطار شهری تاثیر زیادی بر کاهش آلودگی و تسهیل رفت و آمد شهروندان دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم این پروژه ۱۶ ساله با همین قوت یکی دو سال گذشته، ادامه یابد.

 

واعظی اضافه کرد: آذربایجان شرقی استانی است که فعالیت‌های مختلفی در آن در جریان است و در دهه فجر ۶ هزار میلیارد تومان پروژه در آن افتتاح شده که این تحول خیلی بزرگی برای استان است.

 

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: امسال رییس جمهوری ۲ بار به آذربایجان شرقی سفر کردند که در یک سفر ۱۰ هزار میلیارد تومان و در سفر دیگر ۱۲ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره برداری رسید.

 

وی ادامه داد: در سال جاری در آذربایجان شرقی ۲۸ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره برداری رسید و این امر حاکی از پوچی ادعای برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر فلج شدن اقتصاد ایران به دلیل تحریم‌های آمریکا است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار