واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

ترکیه به سمت گارد مرزی یونان گاز اشک آور شلیک کرد

ترکیه به سمت گارد مرزی یونان گاز اشک آور شلیک کرد تنش در مرز ترکیه با یونان امروز (جمعه) در حالی افزایش یافت که نیرو‌های امنیتی ترکیه به سمت گارد مرزی یونان گاز اشک آور شلیک کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 06
کد خبر: ۳۷۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  خبرگزاری رویترز، تنش در منطقه مرزی کاستانیس یونان از ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ زمانی شدت گرفت که آنکارا اعلام کرد، دیگر هزاران مهاجری را که در ترکیه بر اساس توافق با اتحادیه اروپا در ۲۰۱۶ مانده‌اند، از حرکت به سوی اروپا باز نمی‌دارد.

 

یکی از خبرنگاران رویترز مشاهده کرد که نیرو‌های یونانی از آب پرفشار با هدف متفرق کردن افرادی که در مرز تجمع کرده‌اند، استفاده کرد. این اقدام در پی شلیک گاز اشک آور از طرف ترکیه صورت گرفت.

 

یکی از مقام‌های دولت آتن گفت: حملات توسط پهپاد‌ها صورت گرفته است. جدا از ارعاب و ایجاد ترس و وحشت، این حملات از طرف پلیس ترکیه در حال انجام است تا به مهاجران در عبور از خط حصار مرزی کمک کند.

 

ترکیه گفته که شلیک گاز اشک آور در واکنش به شلیک گاز اشک آور از سوی یونان بوده و سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه پس از بازدید از منطقه مرزی با یونان که روز پنجشنبه صورت گرفت، گفت: چرا ترکیه گاز اشک آور به سمت یونان شلیک کرد؟ چون یونان هم چنین کاری انجام داد. آن‌ها هم به سمت پاسگاه‌های پلیس در مرز گاز اشک آور شلیک کردند. ما هم پاسخ دادیم.

 

دو طرف روز چهارشنبه در منطقه مرزی کاستانیس از شلیک گاز اشک آور استفاده کردند. آنکارا، نیرو‌های یونانی را به تیراندازی و مرگ چهار مهاجر متهم می‌کند، اما آتن این اتهام را نمی‌پذیرد.

 

آتن این تقابل را یک تهدید برای نیرو‌های امنیت ملی می‌داند و نخست وزیر یونان رهبران اتحادیه اروپا را به منطقه فراخوانده تا از آن‌ها بابت تکرار نشدن رویداد ۲۰۱۵ حمایت بطلبد؛ در آن سال ده‌ها هزار پناهجو وارد اتحادیه اروپا شدند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار