لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور:

درخواست صدور فوری شناسنامه فقط تا فردا امکان‌پذیر است

ابوترابی گفت: افرادی که به هر دلیل فاقد شناسنامه هستند می‌توانند تا فردا برای ثبت‌نام شناسنامه جدید و شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه دوم اسفند اظهار کرد: سازمان ثبت احوال کشور از هفته‌های پیش کارگروهی را برای این مسئله تشکیل داده است و در هر استان و شهرستان تمهیدات لازم برای ارائه خدمات از سوی سازمان ثبت احوال در نظر گرفته شده است.

 

وی با اشاره به اینکه برای شرکت در انتخابات نیازی به داشتن کارت ملی یا کارت هوشمند ملی نیست، گفت: فقط به همراه داشتن شماره کارت ملی و اصل شناسنامه الزامی است که در همین زمینه ادارات ثبت احوال در سراسر کشور آمادگی ارائه شماره کارت ملی به هموطنان هستند و افراد می‌توانند با مراجعه به ادارات ثبت احوال در سراسر کشور شماره ملی خود را دریافت کنند.

 

ابوترابی درباره افرادی که به هر دلیلی شناسنامه‌ها آنها مفقود و یا از بین رفته است نیز تصریح کرد: کسانی که تا 30 بهمن اقدام به درخواست شناسنامه در ادارات ثبت احوال کشور کنند در بازه زمانی اول و دوم اسفند شناسنامه‌ها آنها صادر و در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور افزود: بر همین اساس افراد فاقد شناسنامه تا فردا فرصت دارند برای ثبت‌نام و دریافت شناسنامه خود برای شرکت در انتخابات اقدام کنند و پس از این تاریخ فرایند ثبت‌نام برای افراد فاقد شناسنامه تا قبل از برگزاری انتخابات مجلس انجام نمی‌شود.

 

وی در پایان گفت: در روزهای یکم و دوم اسفند دفاتر و ادرات ثبت احوال در سراسر کشور فعال خواهند بود و در واقع در روز پنج شنبه فعالیت ادارات ثبت احوال تا ساعت 16 و روز جمعه دوم اسفند فعالیت ادارات تا پایان زمان رأی گیری خواهد بود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار