طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

نوزادان نامشروع شناسنامه دار می شوند؟

سخنگوی سازمان ثبت احوال خبر صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از رابطه نامشروع از سوی ثبت احوال را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی سازمان ثبت احوال خبر صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از رابطه نامشروع از سوی ثبت احوال را تکذیب کرد. سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور انتشار خبر صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از رابطه نامشروع به نقل از سازمان ثبت احوال را تکذیب و اظهار کرد: اینکه سازمان ثبت احوال به فرزندان حاصل از رابطه نامشروع شناسنامه می‌دهد، صحت و امکان ندارد.

 

او در ادامه بیان کرد: اخباری در این خصوص به نقل از بنده منتشر شد که آن را تکذیب می‌کنم، فرزندان نامشروع در صورتی که دادگاه تایید کند و حکم دهد می‌توانند شناسنامه دریافت کنند.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه این موضوع، مسئله جدیدی نیست و از قبل نیز مطرح بوده است، گفت: مسئله‌ای است که تنها دادستانی باید آن را تایید کند و سازمان ثبت احوال هیچ دخالتی در آن نخواهد داشت.

 

او با اشاره به اینکه نام پدر فرزندان نامشروع نامعلوم است، گفت: آماری در دسترس نیست که تا کنون چند شناسنامه برای این افراد صادر شده است.

 

ابوترابی با اشاره به صدور شناسنامه برای فرزندانی که مادرشان ایرانی و پدرشان خارجی هستند، بیان کرد: کلیه اتباع ایرانی می‌توانند شناسنامه دریافت کنند، فرزندانی که حاصل ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی هستند باید به استانداری مراجعه کنند که تاکنون شناسنامه‌ای برای این افراد صادر نشده است.


باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار