پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

ناظران در برخورد با تخلفات انتخاباتی مماشات نکنند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: هیچ کدام از ناظران در برخورد با تخلفات، مماشات نکنند و ما هم در تهران هیئت های نظارت را پشتیبانی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در مراسم افتتاح ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: جمهوری اسلامی ایران برامده از تلاش‌ها و ایثارگری‌های شهدا و با هدایت‌های رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری ادامه یافته است.

 

وی ادامه داد: دشمنان مردم و منافع ملی کشور، با تهدیدهای خودشان قصد دارند مردم را ناامید کنند و مقامات آمریکایی و رسانه‌های خارجی هر روز تبلیغاتی منفی را مطرح می‌کنند اما مردم در این ۴۱ سال نشان داده اند که به این اباطیل گوش نداده و با انسجام بیشتر در صحنه‌های انقلاب اسلامی حاضر بودند.

کدخدایی اظهار داشت: حضور مردم در تشییع سردار دل‌ها و سایر مراسمات دلبستگی خودشان به خدمت‌گزاران و نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان داده است.

 

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: انتخابات یکی از آن صحنه‌هایی بوده که مردم همیشه حضور پرشوری داشته اند و هیچ گاه به سخنان بیهوده دشمنان توجه نداشته اند.

 

وی گفت: باید به تعبیر مقام معظم رهبری، مجلسی قوی و کارآمد، با نمایندگانی مؤمن و شجاع، تشکیل شود.

کدخدایی اظهار داشت: انتظار این است که مجلسی در طراز جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم و که این مجلس در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارد.

 

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: انتخابات یک جشن ملی است و همه‌ی مردم با حضور در پای صندوق‌های رأی، این نظام مقدس را گرامی می‌دارند.

 

وی اظهار داشت: این یک تکلیف شرعی و الهی است که این نظام برآمده از خون شهدا را پاسداری کنیم و این پاسداری از طریق حضور در پای صندوق‌های رأی انجام می‌شود.

 

کدخدایی گفت: همیشه انتخابات در کشور ما، در نگاه دوست و دشمن، موجب تقویت پایه‌های نظام بوده و هست.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: شورای نگهبان یک داور ملی است و همه ناظران وظیفه‌ای ملی دارند که با تخلفات انتخاباتی علی السویه برخورد کنند.

 

کدخدایی تاکید کرد: برای دریافت گزارش‌های مردمی از تخلفات انتخاباتی، سامانه‌ای به نام مردم ناظر توسط شورای نگهبان راه اندازی شده و ما تاکنون گزارش‌های متعددی را از طریق این سامانه دریافت کرده‌ایم و همکاران استانی موظفند که ضمن بررسی این گزارش‌ها، نتایج را به ما اعلام کنند.

 

وی گفت: همه‌ی ما مسئولیت داریم که از آرای تک تک مردم صیانت کنیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب رأی مردم را حق الناس تلقی کنیم و این شدنی نیست مگر با اجرای دقیق قانون.

 

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: هیچکدام از ناظران در برخورد با تخلفات، مماشات نکنند و ما هم در تهران هیئت‌های نظارت را پشتیبانی خواهیم کرد.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار