سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

انتخابات، تجلی مشارکت مردم در سرنوشت خود است

وزیر کشور گفت: انتخابات در قریب به ۵۵ هزار شعبه اخذ رأی در ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود، و در مجموع بیش از یک میلیون نفر در روند برگزاری انتخابات فعالیت دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص آخرین آمادگی های وزارت کشور برای برگزاری انتخابات دوم اسفند گفت: انتخابات امر بسیار مهمی است و یکی از برکات انقلاب اسلامی است که به یمن و برکت امام و شهدا نصیب ایران شده است.

 

وی افزود: انتخابات، تجلی مشارکت مردم در سرنوشت کشور و خودشان است.

 

وزیر کشور اظهار کرد: از اردیبهشت ماه با تأسیس ستاد انتخابات کشور، برنامه‌ها را برای انتخابات پیگیری کردیم. چرا که اقدامات زیادی باید انجام شود تا در نهایت مردم در روز انتخابات که جمعه این هفته خواهد بود، سر صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند.

 

وی افزود: چندین دستگاه به وزارت کشور در امر انتخابات کمک می‌کنند؛ از جمله صداوسیما، ثبت احوال، شورای نگهبان و هیأت‌های نظارت که تعامل بسیار خوبی داریم.

 

وزیر کشور عنوان کرد: انتخابات در قریب به ۵۵ هزار شعبه اخذ رأی در ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود، و در مجموع بیش از یک میلیون نفر در روند برگزاری انتخابات فعالیت دارند.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: بر اساس مجموعه اقدامات انجام شده و با توکل بر خداوند، برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل داریم.

 

وزیر کشور ضمن دعوت از مردم برای حضور در انتخابات گفت: با توجه به تأکیدات رهبری معظم و رئیس جمهور محترم، کم هزینه ترین و پر منفعت ترین اقدام مردم برای استقامت و مقاومت در برابر اقدامات دشمنان حضور در انتخابات است و هر بار که مردم در انتخابات حضور پرشور داشتند، برنامه‌های دشمنان نقش بر آب شده است.

 

وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد: با حضور پرشور مردم در انتخابات روز جمعه، دل رهبری و ملت شاد شود و پاسخ قاطعانه ای به دشمنان ایران داده شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار