همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

استاندار تهران: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران رای خود را به صندوق‌ها ریختند

استاندار تهران: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران رای خود را به صندوق‌ها ریختند استاندار تهران بعد از انداختن رای خود به صندوق برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران در انتخابات شرکت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران، در جمع خبرنگاران در حرم عبدالعظیم حسنی بعد از انداختن رای خود به صندوق انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: نماینده مجلس دو وظیفه اساسی دارد. اول تصویب قوانین چه به صورت لایحه و چه به صورت طرح. بعد دوم نماینده مجلس بعد نظارتی است. فکر می‌کنم هر چقدر افرادی که در مجلس حضور پیدا می‌کنند از توان تخصصی و کارشناسی برخوردار باشند و همچنین از سلامت در تمامی حوزه‌ها برخوردار باشند مجلس قوی‌تری خواهیم داشت و قوانینی که در این مجلس تصویب می‌شود، اثربخشی زیادی خواهد داشت.

 

استاندار تهران افزود: این قوانین می‌تواند در رونق تولید و اشتغال برای افراد تحصیل کرده یا با تحصیلات پایین موثر باشد. این روز‌ها سلامت آحاد جامعه مسئله مهمی است یکی از مهمترین وظیفه نمایندگان رسیدگی به همین امر سلامت و بهداشت است.

 

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری‌ها بخوانید؛

*{ در مورد وظیفه نظارتی مجلس}: مجلس قوانینی را می‌نویسد و باید بر روی آن‌ها نظارت داشته باشد. نظارت به این معناست که مجلس بسنجد و ببیند که چقدر قوانینی که نوشته می‌شود عملیاتی است و بر مردم اثرگذار است. بعد نظارتی می‌تواند دستگاه‌های نظارتی را مکلف به اجرای قوانین کند.

 

*{در پاسخ به این پرسش که مشارکت مردم را نسبت به دوره‌های قبلی چگونه ارزیابی می‌کنید؟ }: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران رای خود را به صندوق‌ها ریختند. در حرم عبدالعظیم حسنی هم مشاهده کردم که مردم اعم از زن و مرد و پیر و جوان آمده‌اند که در این حماسه بزرگ و به قول مقام معظم رهبری «جشن ملی» شرکت کنند.

 

* شرکت در انتخابات یک کار جهادی است و هر کسی به سربلندی کشور و اقتدار کشور فکر می‌کند در این حماسه باید حضور پیدا کند. شرکت در انتخابات به عظمت کشور کمک می‌کند. به مردم توصیه می‌کنم در این تصمیم ملی شرکت کنند. کسانی که در شک و دودلی هستند پای صندوق بیایند و تصمیم ملی را رقم بزنند. به محض اتمام اخذ رای شمارش آرا را آغاز خواهیم کرد.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار