عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام قائم‌پناه: پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد

استاندار تهران: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران رای خود را به صندوق‌ها ریختند

استاندار تهران بعد از انداختن رای خود به صندوق برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران در انتخابات شرکت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران، در جمع خبرنگاران در حرم عبدالعظیم حسنی بعد از انداختن رای خود به صندوق انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: نماینده مجلس دو وظیفه اساسی دارد. اول تصویب قوانین چه به صورت لایحه و چه به صورت طرح. بعد دوم نماینده مجلس بعد نظارتی است. فکر می‌کنم هر چقدر افرادی که در مجلس حضور پیدا می‌کنند از توان تخصصی و کارشناسی برخوردار باشند و همچنین از سلامت در تمامی حوزه‌ها برخوردار باشند مجلس قوی‌تری خواهیم داشت و قوانینی که در این مجلس تصویب می‌شود، اثربخشی زیادی خواهد داشت.

 

استاندار تهران افزود: این قوانین می‌تواند در رونق تولید و اشتغال برای افراد تحصیل کرده یا با تحصیلات پایین موثر باشد. این روز‌ها سلامت آحاد جامعه مسئله مهمی است یکی از مهمترین وظیفه نمایندگان رسیدگی به همین امر سلامت و بهداشت است.

 

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری‌ها بخوانید؛

*{ در مورد وظیفه نظارتی مجلس}: مجلس قوانینی را می‌نویسد و باید بر روی آن‌ها نظارت داشته باشد. نظارت به این معناست که مجلس بسنجد و ببیند که چقدر قوانینی که نوشته می‌شود عملیاتی است و بر مردم اثرگذار است. بعد نظارتی می‌تواند دستگاه‌های نظارتی را مکلف به اجرای قوانین کند.

 

*{در پاسخ به این پرسش که مشارکت مردم را نسبت به دوره‌های قبلی چگونه ارزیابی می‌کنید؟ }: تا ساعت ۱۱:۱۰ نیم میلیون نفر در استان تهران رای خود را به صندوق‌ها ریختند. در حرم عبدالعظیم حسنی هم مشاهده کردم که مردم اعم از زن و مرد و پیر و جوان آمده‌اند که در این حماسه بزرگ و به قول مقام معظم رهبری «جشن ملی» شرکت کنند.

 

* شرکت در انتخابات یک کار جهادی است و هر کسی به سربلندی کشور و اقتدار کشور فکر می‌کند در این حماسه باید حضور پیدا کند. شرکت در انتخابات به عظمت کشور کمک می‌کند. به مردم توصیه می‌کنم در این تصمیم ملی شرکت کنند. کسانی که در شک و دودلی هستند پای صندوق بیایند و تصمیم ملی را رقم بزنند. به محض اتمام اخذ رای شمارش آرا را آغاز خواهیم کرد.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر