واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

چندین تخلف رای‌گیری منجر به بازداشت در برخی شهر‌ها و حواشی مشهد

خراسان رضوی معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: چندین مورد از تخلفات رای‌گیری منجر به بازداشت شده که در برخی شهر‌ها یا در حواشی شهر مشهد بوده، اما در مشهد بازداشت نداشتیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر مرتضوی با حضور در ستاد انتخابات شهرستان مشهد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: من از صبح در ۳۰ حوزه رای‌گیری شخصا حضور پیدا کرده و با نمایندگان فرماندار، هیات نظارت و بازرسی صحبت کردم. مشکلات انتخابات ریاست‌جمهوری در این دوره به حداقل رسیده و برخی مشکلات جزیی وجود دارد.

 

وی افزود: در بحث احراز هویت اینترنت با کمبود سرعت مواجه بوده و در ابتدای صبح رفع شد، مشکل تعرفه نیز وجود نداشت. در خصوص صندوق‌های سیار نیز تاکید کردیم برای روستا‌هایی که جمعیت بالای ۱۵۰۰ و دو هزار خانوار دارند، تا زمانی که مردم حضور دارند و رای می‌دهند، حضور داشته باشند.

 

مرتضوی بیان کرد: در ارتباط با تخلفات، همکاران قضایی ما به صورت کشیک در تمام شهرستان‌ها و در مرکز استان مستقر هستند، یکی از قضات ویژه نیز در ستاد انتخابات مستقر شده است. در ارتباط با فضای مجازی همکاران ما حضور دارند، تخلفات در فضای مجازی و حقیقی به صورت تذکر مرتفع شده است.

 

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی ادامه داد: چندین مورد از تخلفات منجر به بازداشت شده که در ارتباط با کاروان‌های اتوبوسی یا مینی‌بوسی برای رای در برخی شهر‌ها یا در حواشی شهر مشهد بوده تا حضور افراد برای صندوق‌ها را ترغیب و تشویق کنند یا اسم کاندیدایی را در اختیار افرادی قرار دهند که به دیگران توزیع کنند، در مشهد بازداشت نداشتیم.

 

وی خاطرنشان کرد: با حضور تمامی دستگاه‌ها اعم از دستگاه تامین، قضایی، امنیتی و انتظامی این تخلفات و جرایم به حداقل رسیده، سریع گزارش داده شده و رفع می‌شود. تلاش ما این است که پیشگیری‌های حداکثری و برخورد حداقلی باشد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار