رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

رئیسی: حضور مردم در انتخابات وظیفه الهی و سیاسی است

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه درباره برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین کسی که می‌تواند انتخاب شود، کسی است که هم احساس تعهد و مسئولیت در قبال ارزش‌های انقلاب اسلامی داشته باشد و هم نسبت به مردم و دغدغه‌های آن‌ها احساس مسئولیت کند، ضمن اینکه روحیه جدی برای مبارزه با فساد هم داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس قوه قضاییه گفت: حضور مردم در صحنه انتخابات یک وظیفه الهی و سیاسی است.


حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه درباره برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین کسی که می‌تواند انتخاب شود، کسی است که هم احساس تعهد و مسئولیت در قبال ارزش‌های انقلاب اسلامی داشته باشد و هم نسبت به مردم و دغدغه‌های آن‌ها احساس مسئولیت کند، ضمن اینکه روحیه جدی برای مبارزه با فساد هم داشته باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: نکته مهم درباره مجلس، اصلاح ساختار‌های فسادزاست.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: مجلس می‌تواند با کمک دولت در اصلاح ساختار‌های فسادزا و ایجاد فضای بدون مانع و مشکل کسب و کار، نقش داشته باشد و این یعنی رقم زدن روندی از کسب درآمد، تولید و رونق تولید که در آن مشکلی برای مردم وجود نداشته باشد و برای سرمایه گذار، تولید کننده و کارآفرین هم تشویق کننده باشد.

 

وی اضافه کرد: از افتخارات ارزشمندی که از بدو پیروزی انقلاب داشته‌ایم، مراجعه به رأی مردم برای شکل گیری همه ارکان نظام اسلامی است.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: از صدر نظام تا همه بخش‌های نظام اسلامی در حوزه اجرایی و قانونگذاری، با اراده و رأی مردم رقم می‌خورد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: حضور مردم در انتخابات هم حق و هم تکلیف است، به این معنا که امروز همه ایرانیان حق انتخاب دارند و از طرف دیگر هم تکلیف دارند که بهترین را برگزینند.

 

وی گفت: حضور مردم در صحنه انتخابات که یک وظیفه الهی-سیاسی و تکلیفی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کرده‌اند، برای دوستداران انقلاب اسلامی پیام دارد که آن پیام حضور، قوت، قدرت و اقتدار نظام است.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: این حضور برای دشمنان هم این پیام را دارد که به رغم خواست شما با همه وجود، نه فقط خودمان بلکه خانواده و اطرافیان ما، همه پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شویم و رأی می‌دهیم.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: هر رأی که در صندوق ریخته می‌شود، تیری در قلب دشمنان است و معلوم می‌شود که ملت بزرگ ایران به رغم همه مسایل و تنگنا‌هایی که دشمن ایجاد کرده است یا مشکلاتی که دارد، با دشمن شناسی خود نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی به هیچ وجه کوتاهی نمی‌کند.

 

وی اضافه کرد: أی مردم عزیز ما با هر سلیقه سیاسی و با هر نگاه و گویشی، در هر شهر و روستا و در جای جای ایران اسلامی، این دو پیام را برای دوستان و برای دشمنان انقلاب دارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: حضور با انگیزه و اثر بخش مردم عزیزمان بسیار می‌تواند در شکل گیری مجلس قوی موثر باشد.

 

رئیس قوه قضائیه گفت: ما دنبال مجلس قوی هستیم، ​مجلس قوی، با اراده قوی شکل می‌گیرد و حتما رأی قوی است که می‌تواند مجلس قوی را شکل بدهد و از جهت نظارت بر دستگاه‌های اجرایی و نیز تعامل با دستگاه‌های مختلف برای ارتقای کشور رقم بزند.

 

وی گفت:همگی باید کشور را برای رسیدن به قله مورد نظر که شکل گیری ایرانی قوی است، همراهی کنیم و شکل گیری ایرانی قوی با نهاد‌های قوی امکان پذیر است.

 

رئیس قوه قضاییه افزود: قوه قضائیه قوی، ​دولت قوی و مجلس قوی شکل دهنده ایران قوی است و مجلس قوی می‌تواند به همه نهاد‌ها با همکاری و مساعدت، کار را هموار کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: اگر مجلس، قوی باشد دولت هم قوی خواهد بود و در نهایت گره گشایی از زندگی مردم، هموار شدن زندگی مردم با کارآفرینی، تولید و شکل گیری اقتصاد مقاومتی نتیجه مجلس خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار