به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت گفت: یکی از سیاستهای امسال برای نمایشگاههای بهاره تاکید بر عدم ورود کالای خارجی است.
جواد احمدی معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت گفت: ما در شرایط عادی سال سراغ نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا نمیرویم و معتقدیم واحدهای صنفی و فروشگاههای بزرگ در سطح جامعه نیاز مردم را برطرف میکنند، اما در برخی مواقع با افزایش تقاضا برای برخی کالاهای خاص نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا توسط کارگروه تنظیم بازار برپا میشوند.
وی با بیان اینکه نمایشگاهها در کنار مزایا با معایبی نیز همراهند افزود: تجمیع نیازهای مردم در یک محل و عرضه آنها باعث رفع غالب نیازهای مردم میشود، علاوه براین قیمتها در این نمایشگاهها باید از قیمت واحدهای صنفی کمتر باشد لذا کارشناسی قیمت صورت میگیرد و فروشندگان نیز موظف به عرضه با همان قیمت هستند.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت، عرضه کالا بدون واسطه را مزیت مهم این نمایشگاهها عنوان کرد و گفت: این نمایشگاهها باعث متعادلتر شدن قیمتها و افزایش نظارتها خواهند شد.
احمدی با بیان اینکه یکی از سیاستهای امسال برای این نمایشگاهها عدم ورود کالای خارجی است افزود: تعداد غرفههایی که در کل کشور برای این نمایشگاهها پیش بینی شده کمتر از ۲۰ هزار غرفه است لذا در مقابل سه میلیون واحد صنفی بسیار ناچیز است و تاثیر چندانی بر کاهش فروش واحدهای صنفی نخواهد داشت.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت اظهار داشت: واحدهای صنفی در قالب فروشهای فوق العاده در این ایام تخفیف میدهند و اتحادیههای صنفی نیز به تامین کالای مورد نیاز مردم و بازار کمک میکنند.
این مقام مسئول با اشاره به طرحهای نظارتی ویژه توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این ایام سال گفت: برای امسال هم این موضوع پیش بینی و دستورالعملهای نظارتی نیز به همه استانها ابلاغ شده است.
احمدی اظهار داشت: ما تشدید بازرسیها را در دستور کار داریم و با تلفن ۱۲۴ و سامانه ۱۲۴.ir به شکایات مردمی رسیدگی میکنیم.
منبع: