گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ثبت سه مورد مشکوک به ویروس کرونا در افغانستان

مقامات وزارت بهداشت افغانستان از شناسایی سه مورد مشکوک ویروس کرونا در ولایت هرات خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت افغانستان از شناسایی سه مورد مشکوک ویروس کرونا در ولایت هرات خبر داد.

 

مقامات وزارت بهداشت افغانستان اعلام کردند که سه مورد مشکوک ویروس کرونا را در ولایت هرات شناسایی کرده‌اند. به گفته آنها، از این افراد نمونه برداری شده و برای آزمایش به کابل فرستاده شده است.

 

شیوع ویروس کرونا در ایران، نگرانی‌هایی را در سه ولایت هم مرز این کشور با افغانستان شدت بخشیده است.

 

«عبدالحکیم تمنا» رئیس اداره بهداشت هرات در این باره گفت: از سه تن مشکوک به بیماری ناشی از ویروس کرونا نمونه برداری شده و تا 24 ساعت آینده نتیجه آزمایش این افراد مشخص اعلام می‌شود.

 

تمنا به رسانه‌ها گفت در هرات 3 مورد مشکوک بستری بوده و آزمایش آنها به کابل فرستاده شده است. تاکنون مشخص نیست که سرماخوردگی این افراد آنفلانزا بوده یا اینکه به کرونا مبتلا شدند.

 

در همین راستا، «وحید مایار» سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان نیز گفت: خطر احتمال شیوع ویروس کرونا در افغانستان به دلیل شیوع آن در ایران و روابط گسترده با این کشور همسایه تشدید شده است.

 

ریاست اداره بهداشت هرات تاکید کرد: طی هفته‌های گذشته آمادگی لازم برای مقابله با ویروس کرونا انجام شده، اما به دلیل رفت و آمد گسترده مردم از هرات، فراه و نیمروز به این کنترل ورود این ویروس به افغانستان دشوار شده است.

 

ایران امروز(یکشنبه) آمار مبتلایان به این ویروس را 43 نفر و فوتی‌های این حادثه را 8 نفر اعلام کرده است.

 

منبع: فارس 

ارسال نظر