پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی

ویروس چینی به عربستان رسید

وزارت امور خارجه هند پنجشنبه شب اعلام کرد: یک پرستار هندی در عربستان به ویروس ناشناخته چینی موسوم به ووهان که از آن به کرونای جدید تعبیر می‌شود، مبتلا شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ "ویلامویل مریداران" وزیر مشاور در امور خارجه هند در توئیتی نوشت: ابتلای این پرستار به بیماری ناشناخته پس از آن صورت می‌گیرد که ۱۰۰ پرستار شاغل در بیمارستان الحیات عربستان معاینه شدند.

 

این پرستار در حال درمان در بیمارستان "عسیر" در جنوب غرب سعودی است.

 

تاکنون مقام‌های سعودی به ابتلای این پرستار هندی در کشورشان هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

 

براساس اعلام مقامات بهداشتی چین تا ساعت ٢٤ چهارشنبه شب به وقت محلی، ۱۷ تن بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته و ۵۷۱ تن هم به این ویروس مبتلا شده اند که حال ۹۵ تن آنها وخیم است.

 

از زمان کشف ویروس در اواسط ماه دسامبر (آذر/ دی) تاکنون ابتلای ۶۲۲ در سراسر جهان تأیید شده است که ۶۱۱ مورد آن در چین گزارش شده است.

 

ویروس کرونای جدید تا کنون در ٢٥ استان و منطقه خودمختار چین مشاهده شده است علاوه بر سرزمین اصلی چین همچنین در هنگ کنگ، ماکائو، تایوان، آمریکا و ژاپن یک مورد، تایلند ٣ مورد و کره جنوبی هم یک مورد از ابتلا مشاهده شده است.

 

گزارش‌ها از چین همچنین حکایت از آن دارد که ۱۷ تن از پزشکان و کادر پرستاری بیمارستان‌های ووهان هم به این ویروس مبتلا شده اند.

 

سازمان بهداشت جهانی برای رسیدگی به وضعیت شهر ووهان در چین و پیشگیری از بیماری نشست فوق‌العاده برگزار کرده است.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر