پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

پوشاک امسال چقدر گران شد؟

پوشاک امسال چقدر گران شد؟ رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه حجم تولید پوشاک نسبت به سال گذشته حداقل ۲۰ درصد افزایش یافته است، گفت: مبارزه با پوشاک قاچاق تاثیر زیادی در تولید داخل داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالقاسم شیرازی اظهار کرد: علی رغم همه نارسایی‌ها و موانعی که در مسیر تولید پوشاک قرار دارد به اندازه کافی تولید شده و برای عید مشکلی در بازار وجود ندارد.

 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک افزود: ۱۸ هزار واحد صنفی در تهران به صورت قانونمند در حال عرضه پوشاک داخلی هستند.

 

وی با بیان اینکه رکود بازار دغدغه تولیدکنندگان و فروشندگان است، گفت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال، هنوز تقاضای مردم در بازار حس نمی‌شود و فروشگاه‌ها رو به فروش فوق العاده آوردند.

 

شیرازی با انتقاد از برگزاری نمایشگاه‌های بهاره بیان کرد: در حالی که پوشاک به وفور با دسترسی آسان و با تعداد فروشگاه‌های زیاد در همه مناطق وجود دارد برگزاری نمایشگاه اقدام مناسبی نیست، برگزاری این نمایشگاه‌ها زمانی که کمبود در بازار وجود داشته باشد مناسب است.

 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک ادامه داد: به جای برگزاری نمایشگاه باید رونق را به بازار برگردانیم بر این اساس فروش‌های فوق العاده را ساماندهی کردیم تا مردم از این فروشگاه‌ها خرید کنند.

 

وی با بیان اینکه افزایش قیمت در پوشاک نسبت به سال گذشته وجود داشته، اما این افزایش نسبت به سایر کالا‌ها کمتر بوده است، تصریح کرد: به دلیل اینکه تولیدکنندگان در حال عرضه پوشاک با قیمت تمام شده و اگر اینکار را انجام ندهند با کمبود نقدینگی مواجه می‌شوند.

 

شیرازی درباره میزان افزایش قیمت تاکید کرد: نسبت به سال گذشته در کالا‌های با کیفیت و مرغوب ۲۰ درصد و در کالا‌های پر مصرف و پر مشتری ۵ درصد شاهد افزایش قیمت هستیم.

 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اظهار کرد: تولیدات داخلی با کیفیت بالایی نسبت به اجناس مشابه خارجی در حال تولید هستند و با تمام موانعی که وجود دارد قیمت‌ها از اجناس خارجی با کیفیت بالاتر، اما نازل‌تر است.

 

وی با بیان اینکه حجم تولید نسبت به سال گذشته حداقل ۲۰ درصد افزایش یافته است، گفت: مبارزه با پوشاک قاچاق تاثیر زیادی در تولید داخل داشته به نوعی که در مجتمع‌های بزرگ که محل عرضه برند‌های خارجی بود به برند‌های داخلی اختصاص یافته است.

 

شیرازی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از نیاز داخل به پوشاک را تولیدکننده داخلی تامین می‌کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار