لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

کرونا به عراق رسید

امروز (دوشنبه) عراق رسما نخستین ابتلا به کروناویروس جدید در این کشور را تایید کرد، اما نکته جالب این ماجرا این است که این فرد یک دانشجوی ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره بهداشت و درمان نجف امروز دوشنبه اعلام کرد که نخستین مورد ابتلا به کروناویروس جدید که یک "دانشجوی ایرانی" است در این استان مشاهده شد. طبق بیانیه این اداره این فرد پیش از تصمیم این کشور برای بستن مرز‌های خود وارد کشور شده بود و هم اکنون در قرنطیه قرار گرفته است.

 

به گزارش فرارو به نقل از السومریه عراق، اداره بهداشت و درمان نجف در بیانیه‌ای اظهار داشت؛ که نتایج آزمایش‌های صورت گرفته امروز نشان داد که یک دانشجوی ایرانی علوم دینی که قبل از تصمیم دولت عراق برای بستن مرز‌های خود با ایران وارد کشور عراق شده بود مثبت بود.

 

این اداره توضیح داد که این مورد ابتلا هنگامی کشف شد که تیم‌های بهداشتی از مسافران و دانشجویان علوم دینی خارجی در محل اقامت آنان در حال گرفتن آزمایش بودند. در این جریان بود که این تیم‌های بهداشتی به این فرد مشکوک می‌شوند و وی را به بیمارستان منتقل می‌کنند تا آزمایشات دقیق تری از وی به عمل آید. به همین دلیل وی در وضعیت قرنطینه قرار گرفت و آزمایشات مخصوص بر روی وی صورت گرفت که نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل این آزمایشات نشان داد که وی حامل کروناویروس جدید است.

با این حال در این بیانیه اشاره‌ای به اطلاعات شخصی این فرد نشده است و معلوم نیست که این فرد از چه شهری به عراق عزیمت کرده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار