حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

آیت‌الله سیستانی: کسانی که جان خود را در راه مبارزه با کرونا از دست می‌دهند، شهیدند

آیت‌الله سیستانی: کسانی که جان خود را در راه مبارزه با کرونا از دست می‌دهند، شهیدند آیت‌الله سیستانی از مراجع تقلید به استفتائی درباره جایگاه پزشکان و پرستاران و کسانی که جان خود را در راه مبارزه با ویروس کرونا از دست داده‌اند، پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سیستانی از مراجع تقلید در پاسخ به استفتائی درباره پزشکان و پرستاران و کسانی که در راه مبارزه با ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند، جایگاه این عزیزان را همچون کسانی دانست که برای کشور و مردم مبارزه می‌کنند.

 

متن پاسخ آیت‌الله سیستانی

بسمه تعالی

درمان بیماران و مراقبت از آنها و انجام امور مربوط به ایشان، یک واجب کفائی بر پزشکان، کادر پرستاران و سایرین است، اما مسئولان ذی‌ربط باید تمامی ملزومات ضروری را جهت حفاظت آنان از خطرات ابتلا به این بیماری فراهم کنند و هیچ کوتاهی از آن پذیرفته نیست.

 

شکی نیست که اقدامات آن عزیزان علیرغم تمامی چالش‌ها اقدامی بزرگ و تلاشی است که نمی‌توان برای آن قیمتی تعیین کرد، چه بسا اهمیت کار آنها همچون تلاش‌ نیروهای مبارز قهرمان در مرزها در دفاع از کشور و مردم باشد.

 

مطمئناً خداوند تبارک و تعالی تلاش‌های آنها را در دنیا ارج نهاده و نه تنها در آخرت ثواب این کار را به آنها اعطا می‌کند، بلکه امید می‌رود هر کس که جان خود را در این راه فدا کرده است، پاداش شهید و جایگاه او در روز قیامت به او داده شود.

 

ما از آنها به دلیل اقدام انسانی گرانقدرشان قدردانی کرده و از خداوند قادر متعال می‌‌طلبیم تا از آنها حفاظت کرده و آنها را از هر بدی محفوظ بدارد که خداوند شنوای اجابت کننده است.

 

پیش از این هم آیت‌الله سیستانی در فتوایی از اختصاص نصف سهم امام از وجوهات شرعی از وجوهات برای مبارزه با کرونا خبر داده بود.

 

همچنین این مرجع تقلید در پاسخ به استفتائی دیگر درباره برگزاری نماز جماعت گفت: در هر کجا که برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا این‌گونه تجمعات ممنوع است باید منع، جدی گرفته شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار