هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

اعلام آخرین آمار مبتلایان و فوت‌شدگان کرونا در کشور

اعلام آخرین آمار مبتلایان و فوت‌شدگان کرونا در کشور کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار ابتلا و فوت ناشی از بیماری کرونا گفت: تا کنون ۱۵ نفر در کشور جان خود را از دست داده اند و به طور کلی ابتلای ۹۵ نفر به کرونا قطعی گزارش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 25
کد خبر: ۳۶۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: تا کنون ۱۵ نفر در کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و به طور کلی ابتلای ۹۵ نفر به این بیماری قطعی گزارش شده است.

 

 کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار ابتلا و فوت ناشی از بیماری کرونا گفت: تا کنون ۱۵ نفر در کشور جان خود را از دست داده اند و به طور کلی ابتلای ۹۵ نفر به کرونا قطعی گزارش شده است.

 

وی افزود: از از این تعداد ۳۴ نفر از ظهر روز گذشته به این بیماری مبتلا شده اند که شامل ۱۶ نفر در قم، ۹ نفر در تهران، یک نفر در استان فارس، ۲ نفر در مازندران، ۲ نفر گیلان، یک نفر نیشابور و یک نفر در قشم و دو نفر در البرز هستند.

 

به گفته جهانپور، بیش از ۷۰۰ هزار پک شامل ماسک، محلول ضدعفونی کننده و بروشور آموزشی تا دیشب وارد قم شده و امروز در این استان در حال توزیع است.

 

وی با تاکید بر اینکه افراد پرخطر و در معرض خطر مانند همکاران حوزه سلامت بیشتر باید از ماسک استفاده کنند گفت: بر اساس اولویت استان‌هایی که مبتلایان به ویروس کرونا از آن‌ها گزارش شده و میزان شیوع و حفظ تقدم افراد، توزیع ماسک از طریق سیستم بهداشتی انجام خواهد شد. عموم افراد مبتلا به شهر قم رفت و آمد داشته اند و به طوری که فرد مبتلا شده در قشم نیز در شهر قم تردد داشته است.

 

به گزارش فارس، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که چرا وزارت بهداشت مخالف تعطیلی مدارس است توضیح داد: تعطیلی مدارس نشان می‌دهد میزان تردد‌ها به شهر‌های دیگر افزایش داشته و اغلب موارد ابتلا نیز از قم به این شهر‌ها سفر کرده اند. بهترین مکان برای در امان ماندن از ابتلا به این بیماری منازل است و ما تاکید داریم مردم از سفر‌های غیر ضرور پرهیز کنند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار