وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی

قم قرنطینه نسبی است

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه شهر قم قرنطینه نسبی است گفت: برای رفع نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا، پیشنهاد شده مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 25
کد خبر: ۳۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مرتضی خاتمی در واکنش به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: مردم عزیز باید یکسری اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام دهند که از جمله آن پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست‌ها و عنداللزوم استفاده از ماسک محافظ است؛ وقتی کسی مشکوک به ابتلاء است باید ضمن استفاده از ماسک چه ایشان و چه اطرافیان ایشان، به نزدیکترین مرکز درمانی هدایت شود تا آزمایشات و احیانا اقدامات در مورد او انجام شود.

 

وی افزود: در این بین برخی از مبتلایان علائم نداشته و یا در صورت داشتن علائم با استراحت و مراقبت در منزل بهبود پیدا می‌کنند پس جای نگرانی نخواهد بود و تنها موارد تک گیر به مراقبت‌های ویژه نیاز پیدا می‌کنند بخصوص کسانی که دچار مشکلات تنفسی می‌شوند یا به دلیل داشتن بیماری مضعف زمینه ای، یا استفاده از دارو‌های کاهنده سطح ایمنی بدن.

 

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید مجدد بر اینکه جای نگرانی برای اکثر افراد جامعه وجود ندارد گفت: کرونا عارضه‌ای شبیه آنفلوآنزا است که مردم ما بار‌ها آن را تجربه کرده اند. نکته مهم، در مورد آن دسته از افراد جامعه است که به دلیل مصرف داروها، سطح ایمنی بدنشان پایین آمده یا اینکه خدای ناکرده مبتلا به سرطان و دیابت پیشرفته و کنترل نشده هستند همچنین گروه‌های سنی سالمند و نیز کودکان، ولی در مورد سایر اقشار جامعه جای نگرانی نیست. البته باید اصل پیشگیری دقیقا رعایت شود.

 

خاتمی درباره منشاء ورود ویروس کرونا به کشور گفت: اولین موارد ابتلا به این ویروس، احتمالا به علت تردد اتباع کشور‌های مختلف به ویژه چین به کشورمان باشد به هر حال فارغ از منشا ورود این ویروس باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که ویروس در کشور ما چه عملکردی خواهد داشت و چه سطحی از بیماری‌زائی را بروز خواهد داد.

 

وی همچنین با دفاع از پیشنهاد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای کنترل ویروس کرونا در کشور گفت: بهتر است برای رفع نگرانی‌ها تا اطلاع ثانوی مدارس و دانشگاه‌های شهرهائی که موارد ابتلاء به کرونا در آن دیده شده، تعطیل شوند که این موجب کاهش نگرانی خانواده‌ها و جامعه می‌شود. کما اینکه در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت با معاونان محترم وزارت بهداشت، این پیشنهاد داده شد و قرار شد موضوع در جلسه دولت مطرح شود.

 

به گزارش ایسنا؛ نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان درباره لزوم قرنطینه شهر قم اظهار کرد: در حال حاضر قم قرنطینه نسبی است و شاید به قرنطینه کامل نیاز نباشد. در هر صورت باید از حضور آحاد در اجتماعات پرهیز شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار