وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند

شرط موافقت مجلس با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها چیست؟/ عامل شیوع کرونا در ایران چه بود؟

اسدالله عباسی با اشاره به ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا، بیان کرد: باتوجه به گزارشی که وزیر بهداشت در جلسه روز دوشنبه مجلس ارائه دادند اکنون نه درمانی در خصوص کرونا وجود دارد و نه دارویی برای آن کشف شده است. این ویروس یک پدیده اجتناب ناپذیر است که در بیش از ۳۰ الی ۴۰ کشور دنیا سرایت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 26
کد خبر: ۳۶۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که در شرایط کنونی باید سفر‌ها و تجمعات غیرضروری کنسل شود و شیوه زیارت نیز می‌تواند تغییر کند تا با پیشگیری تا گرم شدن هوا از این مرحله عبور کنیم.

 

اسدالله عباسی با اشاره به ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا، بیان کرد: باتوجه به گزارشی که وزیر بهداشت در جلسه روز دوشنبه مجلس ارائه دادند اکنون نه درمانی در خصوص کرونا وجود دارد و نه دارویی برای آن کشف شده است. این ویروس یک پدیده اجتناب ناپذیر است که در بیش از ۳۰ الی ۴۰ کشور دنیا سرایت کرده است.

 

وی در ادامه اظهار کرد: به دلیل رفت و آمد‌های بعضی از اتباع کشور‌های همسایه مثل افغانستان، پاکستان و حضور حدود ۱۰۰۰ نفر از اتباع چینی در قم باعث شد این بیماری نیز به کشور ما سرایت کند. امروز تنها راه ممکن پیشگیری است که در گام اول باید از تجمع در اماکن نظیر مدارس، دانشگاه‌ها، اماکن ورزشی و مذهبی جلوگیری شود. از انجام تردد‌های غیر ضروری نیز باید پرهیز شود.

 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: استفاده از مواد صدعفونی کننده و ماسک برای افرادی که نشانه‌های مشکوک بیماری را دارند ضروری است. تنها راه مصون ماندن از این بیماری توجه به نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت است که متاسفانه در چند روز گذشته شاید خیلی جدی به این موضوع توجه نشد و شاهد افزایش سفر‌های غیر ضروری به استان گیلان و مازندران بودیم.

 

وی در ادامه تاکید کرد: سفر‌ها و تجمعات غیر ضروری باید کنسل شود و شیوه زیارت نیز می‌تواند در شرایط کنونی تغییر کند. باید با پیشگیری تا گرم شدن هوا از این مرحله عبور کنیم. تا زمان سرد بودن هوا این ویروس ماندگار است، اما با گرم شدن هوا از بین خواهد رفت.

 

به گزارش ایسنا؛ وی در پایان افزود: مجلس موافق تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سال است چراکه یک پیشنهاد کارشناسی و پزشکی در شرایط کنونی است. مدارس و دانشگاه‌ها می‌توانند یک ماه بیشتر سال تحصیلی را در تابستان ادامه دهند.

ارسال نظر
آخرین اخبار