دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

جاده چالوس بسته شد

عبدالهاشم حسن‌نیا اظهار کرد: روز گذشته با علم به تغییرات آب و هوا، بارش برف و باران و احتمال سقوط بهمن جاده چالوس، سازمان راهداری این محور را مسدود کرد. اتفاقا در مسیر کرج به سمت چالوس بهمن بزرگی به وقوع پیوست که خوشبختانه با توجه به مسدودن بودن این مسیر اتفاقی نیفتاد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 26
کد خبر: ۳۶۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس سازمان راهداری با اشاره به بسته شدن محور چالوس به دلیل احتمال وقوع بهمن، گفت: جاده هراز دیروز به دلیل عملیات راهداری مسدود شد که امروز بازگشایی شده است.

عبدالهاشم حسن‌نیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: روز گذشته با علم به تغییرات آب و هوا، بارش برف و باران و احتمال سقوط بهمن جاده چالوس، سازمان راهداری این محور را مسدود کرد. اتفاقا در مسیر کرج به سمت چالوس بهمن بزرگی به وقوع پیوست که خوشبختانه با توجه به مسدودن بودن این مسیر اتفاقی نیفتاد.

 

وی با باین این‌که همکاران راهدار در حال پاکسازی این منطقه از محور چالوس هستند، افزود: محور هراز نیز به دلیل عملیات راهداری در تونل‌های آن دیروز مسدود بود که امروز صبح این محور بازگشایی شده است.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعلام این‌که تردد وسایل نقلیه در جاده فیروزکوه برقرار است، تصریح کرد: جاده زنجان به سمت قزوین کیلومتر ۶۰ به دلیل کولاک شدید موقتا مسدود شده و وسایل نقلیه از جاده قدیم تردد می‌کنند.

 

حسن‌نیا بیان کرد: با توجه به اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی و اطلاع‌رسانی همکاران راهداری از مردم خواهش می‌کنیم فعلا از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

 

وی یادآور شد:‌حتی در برخی مسیر‌ها از جمله نجف‌آباد و داران-الیگودرز عبور کامیون‌ها از دیروز ممنوع شده است.

 

به گزارش تسنیم؛ وی با اشاره به بارش‌های شدید در استان لرستان و استان‌های همجوار، گفت: یک تعدادی از محور‌های این استان‌ها آسیب دیده است که معاون برنامه ریزی و معاون راه‌های روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای ارزیابی از خسارت‌های سیل در استان لرستان مستقر شده است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد:‌بر اساس جدیدترین اطلاعات بارش باران و طغیان رودخانه‌های در کشکان، خرم‌آباد و پل دختر زیاد بوده است.

ارسال نظر