اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

هشدار وقوع بهمن در جاده چالوس/ سامانه بارشی در راه است

هشدار وقوع بهمن در جاده چالوس/ سامانه بارشی در راه است بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی مناطق استان‌های خراسان‌های رضوی و جنوبی بارش برف، باران و وزش باد شدید تداوم داشته و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 27
کد خبر: ۳۶۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به وقوع بهمن طی روز جمعه در جاده چالوس از ورود سامانه بارشی جدید به کشور در شنبه آینده خبر داد.

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی مناطق استان‌های خراسان‌های رضوی و جنوبی بارش برف، باران و وزش باد شدید تداوم داشته و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

 

تا صبح فردا جمعه ۹ اسفند استقرار توده هوای سرد در شمال شرق و شرق کشور نیز ادامه دارد و در سایر مناطق تا روز شنبه افزایش نسبی دما پیش بینی شده و در استان‌های گیلان و اردبیل وزش باد نسبتا شدید جنوبی روی می‌دهد.

 

سازمان هواشناسی با پیش بینی ریزش بهمن در جاده چالوس از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز شنبه هفته آینده از سمت شمال غرب و آغاز بارش برف و باران در این مناطق خبر داده است.

 

به گزارش تسنیم، روز یکشنبه در مناطق شمال غرب، غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگررس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش برف، باران و وزش باد و در استان‌های ساحلی دریای خزر بارش باران، وزش باد و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی شده است.

 

دوشنبه هفته آینده سامانه بارشی در سواحل شرقی دریای خزر، شمال شرق و دامنه‌های شرقی البرز فعال بوده و سپس از کشور خارج می‌شود. روز دوشنبه همچنین برای نواری شمالی کشور کاهش دما پیش بینی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار