آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

تکذیب فرود هواپیما در جاده اندیشمک

تکذیب فرود هواپیما در جاده اندیشمک یک منبع خبری محلی دزفول خبر داد که یک هواپیما مسافربری در نزدیکی پلیس راه جاده اندیمشک، خرم آباد فرود اضطراری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر  لحظاتی پیش خبری در شبکه مجازی و کانال‌های تلگرامی مبنی بر فرود اضطراری یک فروند هواپیما در جاده اندیمشک منتشر شد که مراجع مربوطه سریعات این خبر را تکذیب کردند.

گویا عکس منتشر شده از خبر فرود اضطراری مربوط به جابه جایی لاشه یک هواپیمای از رده خارج شده، بوده‌است.

مراجع مربوطه اعلام کردند امروز هیچ فرود اضطراری انجام نشده است و این خبر صحت ندارد.

شیطنت برخی از کانال‌های تلگرامی برای انتشار این خبر جعلی باعث ایجاد نگرانی بین مخاطبان در فضای مجازی شد.

فرماندار اندیمشک: شهروندان اخبار را از منابع موثق پیگیری کنند
فرماندار شهرستان اندیمشک فرود اضطراری یک فروند هواپیمای مسافربری در این شهرستان را تکذیب کرد و گفت: این خبر منتشر شده در فضای مجازی صحت ندارد.

پیمان جهانگیری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عکسی که در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به یک فروند هواپیمای معیوب است که با تریلرهای مخصوص از طریق جاده اندیمشک در حال انتقال به تهران است.

وی افزود: انتشار تصاویر مرتبط با این موضوع در فضای مجازی یک شیطنت است و افرادی به قصد حاشیه سازی این کار را انجام داده اند.

وی افزود: برخی در فضای مجازی با انتشار تصاویر مربوط به انتقال یک هواپیمای معیوب، خبر از فرود یک فروند هواپیما در پلیس راه اندیمشک خرم آباد دادند که عاری از حقیقت است.

جهانگیری از شهروندان خواست اخبار را از منابع موثق پیگیری کنند.

رئیس پلیس راه خوزستان هم با تکذیب فرود اضطراری هواپیما در جاده نزدیک به پلیس راه اندیمشک گفت: این تصاویر مربوط به هواپیمای معیوب ماهشهر است که در حال انتقال به تهران است.

سرهنگ رضا دولتشاهی به ایرنا گفت: این هواپیمای معیوب توسط تریلرهای مخصوص هواپیمابر در حال انتقال به تهران است و هم اکنون در جاده های استان خوزستان حمل می شود.

رئیس فرودگاه دزفول هم گفت:فرودگاه دزفول امروز ۲ پرواز داشته که یکی به مقصد تهران انجام و مسافران پیاده شده اند و دیگری نیز بدون هیچ مشکلی در حال انجام است .

انتشار خبر فرود اضطراری یک هواپیمای مسافربری در اندیمشک سبب واکنش های زیادی شده است.

بهمن ماه سال گذشته یک فروند هواپیمای مسافربری در ماهشهر هنگام فرود به دلیل سرعت بالا از باند خارج شد که به یک بولوار نزدیک به فرودگاه وارد گردید و دچارخسارت شد. این هواپیما اکنون برای بازسازی و تعمیر به صورت زمینی در حال انتقال به تهران است.

 

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار