حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

شکایت آلمانی‌ها از مرکل به دلیل همکاری در ترور شهید سردار سلیمانی

هشت نماینده پارلمان از حزب چپگرای افراطی «چپ» آلمان امروز (پنجشنبه ۸ اسفند) شکایت جنایی علیه آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور و وزیران کابینه او تنظیم کرده و آن‌ها را به همدستی در ترور سردار قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس به دست آمریکا متهم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 27
کد خبر: ۳۷۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل  خبرگزاری فرانسه از فرانکفورت، شکایت این نمایندگان درباره پایگاه نظامی رامشتاین در غرب آلمان است که گفته می‌شود در آنجا از یک ایستگاه تقویت ماهواره‌ای برای کنترل پهپاد‌های آمریکایی در آسمان آفریقا و خاورمیانه استفاده می‌شود.

 


الکساندر نئو نماینده حزب چپ پارلمان آلمان گفت: انتقال سیگنال‌های کنترل برای حمله پهپادی (که منجر به ترور سردار سلیمانی شد)، فقط از طریق ایستگاه تقویت ماهواره‌ای در خاک آلمان، یعنی پایگاه هوایی آمریکا در رامشتاین امکانپذیر بوده است. 

 

یک نسخه از شکایت جنایی که نئو در تارنمای خود منتشر کرد، «مرکل، هایکو ماس، آنگرت کرامپ کارن بائر و هورست زیهور» وزیران امور خارجه، دفاع و کشور آلمان و دیگر اعضای دولت فدرال این کشور را هدف قرار داده است.

 

چپ‌های آلمان، مرکل و وزیران او را به دلیل مسامحه در ترور سردار سلیمانی به شراکت در این جرم متهم کرده‌اند.

 

نئو گفت: ما نمی‌توانیم بیش از این قبول کنیم که دولت فدرال آلمان قانون بین‌الملل را با حمایت از جنگ غیرقانونی پهپادی آمریکا زیرپا می‌گذارد.

 

دادگاهی در آلمان سال گذشته حکمی صادر کرد که به موجب آن، دولت باید تضمین دهد آمریکا به قانون بین‌الملل در عملیات از طریق پایگاه رامشتاین احترام می‌گذارد.


قضات آن دادگاه دریافتند که مدارک روشنی وجود دارد مبنی بر اینکه آمریکا از پایگاه رامشتاین برای ماموریت‌های پهپادی خود در یمن استفاده می‌کند.

 

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیرو‌های مردمی عراق به همراه ۸ نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دی در مسیر فرودگاه بغداد به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و با شلیک از پهپاد‌های وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شدند و به شهادت رسیدند.


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنج روز بعد در واکنش به اقدام تروریستی آمریکا، ۱۳ فروند موشک بالستیک به سوی پایگاه عین‌الاسد آمریکا در استان الانبار واقع در غرب عراق شلیک کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار