ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

مردم برای اطلاع درباره ویروس کرونا با ۱۱۵ تماس نگیرند!

مردم برای اطلاع درباره ویروس کرونا با ۱۱۵ تماس نگیرند! رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه این سازمان عملیات ویژه خود را در قالب ۵۰ تیم تخصصی جهت پیشگیری از ویروس کرونا در حالت آماده‌باش قرار داده است، گفت: برای پاسخ‌دهی درباره کرونا با ۱۱۵ تماس نگیرید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر پیرحسین کولیوند درباره اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا جدید، اظهار کرد: سازمان اورژانس کشور تیم‌های عملیات ویژه خود را در قالب 50 تیم تخصصی با تجهیزات ویژه جهت پیشگیری این ویروس در حالت آماده‌باش قرار داده است. این تیم‌های عملیاتی به محض اعزام به محل، پس از مشاهده افراد مبتلا به کرونا ویروس نسبت به ضدعفونی فرد اقدام و سریع او را به مراکز درمانی که برای این منظور اختصاص داده شده است، منتقل می‌کنند.

 

وی افزود: تمام اعضای تیم عملیات حفاظت ویژه اورژانس، از تجهیزات پیشرفته استفاده می‌کنند که این هم برای محافظت فردی خودشان و هم برای مراقبت جامعه از تکثیر ویروس کرونا برنامه‌ریزی شده است. هر فردی که مشکوک به ویروس کرونا باشد و تیم حفاظت فردی در فرآیند امدادرسانی به ایشان قرار گرفته باشد، اعضای خانواده وی نیز به مراکز درمانی منتقل می‌شوند و تحت آزمایش‌های مربوطه قرار می‌گیرند.

 

رییس سازمان اورژانس ضمن تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی خاطرنشان کرد: در هر استان، بیمارستان‌هایی برای پذیرش افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا اختصاص داده شده است که به صورت کامل آماده خدمت‌رسانی است.

 

کولیوند اضافه کرد: 80 درصد از مبتلایان به ویروس کرونا به صورت سرپایی درمان می‌شوند و 20 درصد ممکن است که نیاز به انتقال به مراکز درمانی داشته باشند. تمام آمبولانس‌های خصوصی که در برای انتقال بیماران مشکوک به کرونا فعالیت می‌کردند، فعالیت‌هایشان محدود و بعضا قطع شد و خدمت‌رسانی صرفا از طریق تیم‌های تعیین شده امدادرسانی صورت می‌گیرد.

 

رییس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: برای اطلاع‌رسانی و پاسخ‌دهی به مردم عزیز در خصوص ویروس کرونا، شماره تلفن 190 در دسترس است و مهم است که از شماره 115 استفاده نشود. چرا که اورژانس کشور همچنان امدادرسانی به نیازمندان را مانند گذشته انجام می‌دهد و تماس در خصوص کرونا با شماره 115 موجب کندشدن خدمت رسانی خواهد شد و هر شخصی در خصوص ویروس کرونا نیاز به راهنمایی یا امدادرسانی دارد می‌تواند با شماره 190 تماس بگیرد.

 

دکتر کولیوند در پایان با بیان این مطلب که مردم اطلاعات موثق را از طریق رسانه‌های معتبر کشور دریافت کنند و به مطالب بدون پشتوانه علمی در فضای مجازی توجه نکنند، ادامه داد: شست‌وشوی مرتب و مکرر دست‌ها 20 تا 30 ثانیه با مایع دستشویی می‌تواند تکثیر بیماری کرونا را در کشور کاهش دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار