به گزارش راهبرد معاصر، رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: یکی از اعتراضات شدید ما این بود که رتبه بندی اجرا شد، ولی بیش از ۱۰ اشکال عمده دارد و آن را رتبهبندی اصلی نمیدانیم.
حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مجلس شورای اسلامی در برنامه پرسشگر درباره «رد شدن بودجه آموزش و پرورش و اینکه آیا در بازنگریها اولویت خواهد بود یا خیر؟»، اظهار کرد: فقط بودجه آموزش و پرورش رد نشده بلکه کلیات بودجه رد شده است. یکی از دلایل مهم رد کلیات، عدالت اجتماعی بود.
وی ادامه داد: درباره بودجه آموزش و پرورش که یکی از ارکان کل بودجه کشور است نباید به سمت اینکه میزان بودجه آموزش و پرورش چقدر است، برویم؛ هرچه قدر که باشد در نهایت پایان سال دولت حقوقها را میپردازد و در بودجه آموزش و پرورش نیز همین حقوق معلمان به اضافه کیفیت بخشی آموزشی مهم است؛ اگر از عدالت در حقوق صحبت میکنیم از افزایش بودجه آموزش وپرورش صحبت میکنیم.
حاجیبابایی اضافه کرد: یکی از اعتراضات شدید ما این بود که رتبه بندی اجرا شد، ولی بیش از ۱۰ اشکال عمده دارد و آن را رتبهبندی اصلی نمیدانیم؛ داشتیم رتبه بندی را پیگیری میکردیم که از آن سو کار مثبتی برای کل کارکنان دولت انجام و قرار شد ۵۰ درصد به فوق العاده شغلشان افزوده شود که کار مثبتی بود؛ سوال این است که پس برای معلمان چه؟ چرا معلمان نباید این ۵۰ درصد را دریافت کنند؟
وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: دولت بررسی کرد که رتبه بندی را اجرا کرده و به جای رتبه بندی، ۵۰ درصد را بدهد به شرط آنکه هیچ جای کشور میزان افزایش حقوق از آن مبلغ افزوده شده بابت رتبهبندی کمتر نشود و هرچه قدر که باید اضافه شود، اضافه گردد.
وی ادامه داد: در واقع حقوقشان در قسمت اداری و آموزش بهگونهای افزایش پیدا میکند که کمتر از رتبهبندی نیست؛ اگر حکمها را زدند و مشخص شد که افزایشها بیش از رتبه بندی بود مشکلی نیست، اما ما باید بعدا رتبه بندی را به شکل دیگری مطالبه کنیم تا اجرایی شود. اگر هر دو را میپرداختند بهتر بود.
حاجیبابایی افزود: اشکالات زیادی به رتبه بندی وارد بود و متاسفانه یکی از اعتراضات ما این است که اگر ۵۰ درصد را به همه بدهند باز برای پیگیری رتبه بندی روز از نو و روزی از نو میشود و باید رتبه بندی را پیگیری کنیم.
وزیر اسبق آموزش و پرورش درباره کسر ۴۵ درصدی از حقوق دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان گفت: درباره دانشجومعلمان دو نکته وجود داشت. مشکل پرداخت عیدی را حل کردیم و دریافتی شان به اندازه حداقل حقوق را پیگیری کردیم؛ دعوا از همینجا شروع شد و حق با دانشجومعلمان است که چرا باید عدد ۴۵ درصد از حداقل حقوقشان کم شود و این ظلم بزرگی است.
وی افزود: سال قبل که ۶۰۰ هزار تومان حقوق میگرفتند ۴۵ درصد را کسر میکردند و حالا که حقوقشان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده باز هم باید ۴۵ درصد کم کنیم؛ این کار باید در هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان حل شود. پیگیری کردم و گفتند هفته آینده جلسه هیأت امنا برگزار میشود؛ پیگیر هستیم در هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان عدد به جای درصد تصویب شود.
منبع: فارس