قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

«ماهاتیر محمد» دوباره نامزد نخست‌وزیری شد

«ماهاتیر محمد» دوباره نامزد نخست‌وزیری شد ر ادامه بحران سیاسی در مالزی به دنبال استعفای ناگهانی «ماهاتیر محمد» از نخست‌وزیری، این سیاستمدار ۹۴ ساله مالزیایی امروز شنبه بیانیه‌ای منتشر کرده و در آن از نامزدی دوباره خود برای نخست‌وزیری خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ماهاتیر محمد» که پنج روز قبل استعفای خود را به پادشاه این کشور تقدیم کرده بود، امروز شنبه از نامزدی دوباره خود برای تشکیل کابینه خبر داد.



ماهاتیر محمد بعد از دیدار با ائتلاف «پاکاتان هاراتان» اعلام کرد که از حمایت تعداد کافی نمایندگان پارلمان مالزی برای نامزدی دوباره به عنوان نخست‌وزیر برخوردار است.

 

در ادامه بحران سیاسی در مالزی به دنبال استعفای ناگهانی «ماهاتیر محمد» از نخست‌وزیری، این سیاستمدار ۹۴ ساله مالزیایی امروز شنبه بیانیه‌ای منتشر کرده و در آن از نامزدی دوباره خود برای نخست‌وزیری خبر داده است.

 

به نوشته «آناتولی»، ماهاتیر محمد بعد از دیدار با اعضای ائتلاف «پاکاتان هاراتان» از رقابت خود برای کسب دوباره نخست‌وزیری مالزی خبر داد.

 

به گفته محمد، او اکنون از حمایت اکثریت نمایندگان پارلمان مالزی به منظور نامزدی دوباره به عنوان نخست‌وزیر و تشکیل کابینه برخوردار است.

 

با توجه به ۲۲۲ کرسی پارلمان مالزی، نامزد نخست‌وزیری باید مورد حمایت حداقل ۱۱۲ نماینده قرار گیرد.

 

ائتلاف انتخاباتی پاکاتان هاراتان هم در یک بیانیه جداگانه رسما تایید کرده که از نخست‌وزیری دوباره ماهاتیر محمد حمایت می‌کند.

 

در این بیانیه آمده است: «به منظور اجتناب از درگیری و نزاع (در مالزی)، پاکاتان هاراتان حمایت کامل خود را از نامزدی ماهاتیر محمد برای نخست‌وزیری اعلام می‌کند».

 

پنجم اسفندماه بود که پادشاه مالزی استعفای ماهاتیر محمد را پذیرفت و به او اعلام کرد تا زمان تعیین نخست‌وزیر جدید، به طور موقت وظایف نخست‌وزیری را انجام دهد.

 

بحران سیاسی در مالزی بعد از آن شدت گرفت که حامیان ماهاتیر محمد تلاش کردند که برای محروم کردن «انور ابراهیم» رئیس حزب عدالت مردم مالزی از جانشین شدن محمد، یک ائتلاف جدید تشکیل دهند.

 

ماهاتیر محمد در انتخابات سال ۲۰۱۸ با انور ابراهیم که پیشتر رقابت و خصومتی بلند مدت داشتند، ائتلاف تشکیل داد و انتخابات را برنده شد. این دو پیشتر توافق کرده بودند، بعد از گذشت یک یا دو سال از نخست‌وزیری ماهاتیر محمد، ابراهیم جانشین او شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار