مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

ضدعفونی کردن حمل و نقل عمومی تهران

شهردار تهران با تاکید بر اینکه وسائل حمل و نقل عمومی روزانه دو نوبت ضدعفونی می شوند، گفت: این مواد به صورت رایگان از سوی یکی از شرکت های بهداشتی در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران در خصوص کمبودهای موجود در تأمین مواد ضدعفونی کننده وسایل حمل و نقل عمومی گفت: یکی از شرکت‌های بهداشتی مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز را به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار داده است.

 

شهردار تهران با اشاره به کمبود ماسک، لوازم بهداشتی و کیت‌های آزمایشگاهی در سطح کشور اظهار داشت: دولت و وزارت بهداشت این مواد را تأمین می‌کنند و بخشی از این محصولات از طریق میادین و فروشگاه‌های شهروند در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

 

وی ادامه داد: بخش دیگر این محصولات در اختیار سازمان‌های تابعه شهرداری قرار خواهد گرفت.

 

شهردار تهران اظهار داشت: حداقل دو نوبت وسایل حمل و نقل عمومی ضدعفونی می‌شوند.

 

حناچی در پاسخ به این سوال که آیا همه اتوبوس‌ها طبق این برنامه ضدعفونی می‌شوند گفت: تمامی اتوبوس‌ها دو نوبت ضدعفونی می‌شوند به غیر از اتوبوس‌هایی که مربوط به بخش خصوصی هستند و در پارکینگ‌های شهرداری نگه داری نمی‌شوند.

 

وی به رسانه‌ها قول داد در یک بازدید سرزده با همراهی اصحاب رسانه از وضعیت این اتوبوس‌ها به مردم گزارش داده شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار