سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ضدعفونی کردن حمل و نقل عمومی تهران

شهردار تهران با تاکید بر اینکه وسائل حمل و نقل عمومی روزانه دو نوبت ضدعفونی می شوند، گفت: این مواد به صورت رایگان از سوی یکی از شرکت های بهداشتی در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران در خصوص کمبودهای موجود در تأمین مواد ضدعفونی کننده وسایل حمل و نقل عمومی گفت: یکی از شرکت‌های بهداشتی مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز را به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار داده است.

 

شهردار تهران با اشاره به کمبود ماسک، لوازم بهداشتی و کیت‌های آزمایشگاهی در سطح کشور اظهار داشت: دولت و وزارت بهداشت این مواد را تأمین می‌کنند و بخشی از این محصولات از طریق میادین و فروشگاه‌های شهروند در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

 

وی ادامه داد: بخش دیگر این محصولات در اختیار سازمان‌های تابعه شهرداری قرار خواهد گرفت.

 

شهردار تهران اظهار داشت: حداقل دو نوبت وسایل حمل و نقل عمومی ضدعفونی می‌شوند.

 

حناچی در پاسخ به این سوال که آیا همه اتوبوس‌ها طبق این برنامه ضدعفونی می‌شوند گفت: تمامی اتوبوس‌ها دو نوبت ضدعفونی می‌شوند به غیر از اتوبوس‌هایی که مربوط به بخش خصوصی هستند و در پارکینگ‌های شهرداری نگه داری نمی‌شوند.

 

وی به رسانه‌ها قول داد در یک بازدید سرزده با همراهی اصحاب رسانه از وضعیت این اتوبوس‌ها به مردم گزارش داده شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار