محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار

روحانی: درمورد ویروس کرونا به سمت کنترل کامل شرایط پیش می رویم

روحانی: درمورد ویروس کرونا به سمت کنترل کامل شرایط پیش می رویم رئیس جمهور در تماس تلفنی با همتای روسی خود با قدردانی از اعلام همکاری دولت و وزارت بهداشت روسیه در زمینه مقابله با ویروس کرونا در ایران، وضعیت ایران در این زمینه را کنترل کامل شرایط توصیف کرد و گفت: آمادگی اجرای سریع پروتکل بهداشتی مشترک بین دو کشور برای مبارزه با این ویروس را داریم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی روز شنبه در گفت و گوی تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، روابط دو کشور را خوب و رو به توسعه در همه زمینه ها توصیف کرد و گفت: آمادگی داریم در همه زمینه های مورد علاقه دو کشور همکاری ها را افزایش دهیم.

 

وی با اشاره به تحولات اخیر درخصوص توافق هسته ای،  ضمن قدردانی از مواضع مسکو درخصوص برجام، گفت:  تازمانی که از منافع این توافق برخودار باشیم به تعهدات خود پایبند هستیم و امیدواریم که با همکاری سایر طرف ها این توافق حفظ شود.

 

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تحولات اخیر در ادلب سوریه و مکالمه تلفنی امروز خود با رئیس جمهور ترکیه در این زمینه، گفت: شرایط ادلب نگران گننده است و باید هر چه سریعتر توافقات روند آستانه عملیاتی شود تا شاهد آرامش و امنیت و همچنین ریشه کن شدن تروریسم در این منطقه باشیم.

 

روحانی با تاکید بر اینکه قابل قبول نیست بخشی از کشور سوریه برای سالها در اختیار تروریست ها باقی بماند، تصریح کرد: همانطور که بارها تاکید شده، راه حل معضل سوریه صرفا سیاسی بوده و از طریق گفت و گو حل  خواهد شد و نباید اجازه دهیم شرایط ادلب به بهانه ای برای مداخله و سوء استفاده آمریکایی ها از موضوع سوریه تبدیل شود.

 

وی با اعلام آمادگی برای میزبانی نشست سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در تداوم روند آستانه، افزود: در سال های اخیر با همکاری ایران و روسیه و سوریه اقدامات بسیار بزرگی در مبارزه با تروریسم انجام شده است که باید آثار و نتایج آن را حفظ کنیم و در زمینه مسئله ادلب کاملا آماده ایم در سطوح سیاسی  و امنیتی  به یک راه حل مورد توافق هر سه کشور برسیم.

 

رئیس جمهور با قدردانی از اعلام همکاری دولت و وزارت بهداشت روسیه در زمینه مقابله با ویروس کرونا در ایران، وضعیت ایران در این زمینه را کنترل کامل شرایط توصیف کرد و گفت: آمادگی اجرای سریع پروتکل بهداشتی مشترک بین دو کشور برای مبارزه با این ویروس را داریم.

 

رئیس جمهور روسیه نیز در این گفت و گوی تلفنی با همدردی با دولت و مردم ایران به خاطر جانباختن تعدادی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا و استقبال از پیشنهاد رییس جمهور ایران در اجرای سریع پروتکل  بهداشتی، گفت: آمادگی همه گونه همکاری در مقابله با ویروس کرونا از جمله  همکاری های بهداشتی و درمانی را داریم.

 

ولادیمیر پوتین با تاکید بر همکاری و تعامل ایران و روسیه در زمینه توافق برجام، گفت:  اجلاس اخیر کارشناسان در وین فضای خوبی را مهیا کرد تا بتوانیم به سمت گره گشایی در این زمینه حرکت کنیم  با توجه به اینکه تهران با همکاری  با آژانس بین المللی انرژی اتمی زمینه مساعد را برای این کار مهیا کرده است.

 

رئیس جمهور روسیه توافقات انجام گرفته براساس چارچوب روند آستانه را برای حل و فصل موضوع سوریه  بسیار موثر خواند و افزود: ایجاد مناطق کاهش تنش نباید به معنای عدم مبارزه با تروریسم تلقی شود و امیدواریم در آینده هماهنگی ها برای حل و فصل موضوع ادامه یابد.

 

پوتین در ادامه با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی سوریه، گفت: این حق دولت سوریه است که برای مبارزه با تروریست ها در سرزمین خود عکس العمل نشان دهد.

 

رئیس جمهور روسیه با استقبال از اعلام  آمادگی ایران برای میزبانی اجلاس آتی سه جانبه سران سه کشور در روند آستانه، ابراز امیدواری کرد که با گفت و گو ها  اختلافات بوجود آمده  به سرعت برطرف شود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار