ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

آنکارا: تا صبح یکشنبه بیش از ۷۶هزار آواره، ترکیه را به مقصد اروپا ترک کرده‌اند

آنکارا: تا صبح یکشنبه بیش از ۷۶هزار آواره، ترکیه را به مقصد اروپا ترک کرده‌اند وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که با باز شدن مرزها، تا صبح امروز (یکشنبه) بیش از ۷۶ هزار آواره به سمت اروپا حرکت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 01
کد خبر: ۳۷۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه در صفحه توئیتر خود نوشت که تا صبح امروز ۷۶۳۵۸ آواره از ترکیه به سمت قاره اروپا حرکت کرده‌اند.

 

«رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه روز گذشته (شنبه) در جریان شرکت در مراسم تشییع کشته‌های ارتش این کشور گفت که ترکیه مرز‌های غربی خود را به روی مهاجرانی که می‌خواهند به اروپا بروند، باز خواهد گذاشت. او گفته بود تا صبح شنبه، ۱۸ هزار نفر ترکیه را ترک کرده‌اند.

 

اردوغان دلیل این اقدام ترکیه را به تحولات ادلب ربط داد و مدعی شد که به دلیل حملات ارتش سوریه در این استان، چهار میلیون نفر آواره شده و به سمت مرز‌های ترکیه حرکت کرده‌اند.

 

اردوغان با بیان اینکه هفت میلیون و ۳۰۰ هزار نفر پناهنده سوری در ترکیه وجود دارد، از عدم تحقق وعده‌های مالی اروپایی‌ها از جمله آلمان در خصوص حمایت از این افراد انتقاد کرد و گفت: «به مرکل [صدراعظم آلمان]گفتم پول‌های آماده‌ای که می‌گویی به دست ما نرسیده است. اگر می‌خواهید آن‌ها را به [پناهجویان بدهید]پس ما آن‌ها را به سمت شما می‌فرستیم و به جای ۲۵ میلیون یوروی شما، ما به شما ۱۰۰ میلیون یورو تقدیم خواهیم کرد».

 

ترکیه در برخی از استان‌های خود مانند «بولو» زمینه را برای مهاجرت آوارگان و پناهنده‌ها مهیا کرده است. آناتولی گزارش داد که شهردار بولو ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در اختیار آن‌ها گذاشته است تا خود را به مرز یونان برساند.

 

ارتش ترکیه نیز عصر دیروز تدابیر امنیتی و ممنوعیت خروج از مرز‌های این ترکیه را برداشت و گذرگاه‌های مرزی خود با یونان را تخلیه کرد.

 

به گزارش فارس؛ ترکیه از اواسط هفته گذشته بعد از آنکه شمار زیادی از نیرو‌های نظامیش در درگیری با ارتش سوریه و حملت هوایی این کشور و روسیه کشته شدند، اتحادیه اروپا و ناتو را تهدید کرد که اگر در قضیه ادلب از آنکارا حمایت نکنند، مجبور خواهد شد مرز‌های غربی خود را به روی ده‌ها هزار مهاجر بگشاید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار