واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حمله دزدان دریایی به نفتکش یونانی و گروگانگیری 13 خدمه

دزدان دریایی با حمله به یک نفتکش یونانی نزدیک سواحل بنین در آفریقای غربی، 13 خدمه این کشتی که همگی روس و اوکراینی بودند را گروگان گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از حمله دزدان دریایی به یک نفتکش یونانی در خلیج گینه، در 210 مایلی ساحل بنین واقع در آفریقای غربی خبر دادند.

 

به نوشته نشریه «پروتو تیما»، طی این حمله که روز جمعه صورت گرفت مهاجمان که هویت آنها مشخص نیست،  13 تن از خدمه 19 نفری این نفتکش به نام «کوراکو تریدر» را به گروگان گرفتند. گفته شده است که خدمه کشتی همگی اهل اوکراین و روسیه هستند و این نفتکش هم اینک با سرعت کم  به دلیل فقدان خدمه کافی در حال حرکت است.

 

 یک کشتی با حداکثر سرعت برای کمکرسانی به این نفتکش عازم منطقه شده و امشب به این نفتکش ملحق میشود. تاکنون جزئیات بیشتری از این حمله منتشر نشده است.

 

چندی قبل نیز دزدان دریایی پس از حمله به یک کشتی ترابری ترکیه در خلیج گینه، 10 ملوان ترکیه‌ای را ربودند. این کشتی ترابری هنگامی که در حال عبور از آب‌های اقیانوس اطلس در خلیج گینه بود، مورد حمله دزدان دریایی قرار گرفت و ۱۰ ملوان از ۱۸ سرنشین این کشتی را برای دریافت خون‌بها ربودند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار