بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حمله دزدان دریایی به نفتکش یونانی و گروگانگیری 13 خدمه

حمله دزدان دریایی به نفتکش یونانی و گروگانگیری 13 خدمه دزدان دریایی با حمله به یک نفتکش یونانی نزدیک سواحل بنین در آفریقای غربی، 13 خدمه این کشتی که همگی روس و اوکراینی بودند را گروگان گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از حمله دزدان دریایی به یک نفتکش یونانی در خلیج گینه، در 210 مایلی ساحل بنین واقع در آفریقای غربی خبر دادند.

 

به نوشته نشریه «پروتو تیما»، طی این حمله که روز جمعه صورت گرفت مهاجمان که هویت آنها مشخص نیست،  13 تن از خدمه 19 نفری این نفتکش به نام «کوراکو تریدر» را به گروگان گرفتند. گفته شده است که خدمه کشتی همگی اهل اوکراین و روسیه هستند و این نفتکش هم اینک با سرعت کم  به دلیل فقدان خدمه کافی در حال حرکت است.

 

 یک کشتی با حداکثر سرعت برای کمکرسانی به این نفتکش عازم منطقه شده و امشب به این نفتکش ملحق میشود. تاکنون جزئیات بیشتری از این حمله منتشر نشده است.

 

چندی قبل نیز دزدان دریایی پس از حمله به یک کشتی ترابری ترکیه در خلیج گینه، 10 ملوان ترکیه‌ای را ربودند. این کشتی ترابری هنگامی که در حال عبور از آب‌های اقیانوس اطلس در خلیج گینه بود، مورد حمله دزدان دریایی قرار گرفت و ۱۰ ملوان از ۱۸ سرنشین این کشتی را برای دریافت خون‌بها ربودند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار