وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

سیاست تشویقی برای واردات تجهیزات مهار کرونا

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: بسیاری از کسب و کارهای کوچک بازار از شیوع ویروس کرونا متاثر شدند که توجه بیشتر سازمان امور مالیاتی و شبکه بانکی را می‌طلبد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 01
کد خبر: ۳۷۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بسیاری از کسب و کارهای کوچک بازار از شیوع ویروس کرونا متأثر شدند که توجه بیشتر سازمان امور مالیاتی و شبکه بانکی را می‌طلبد.

 

وی افزود: بسیاری از کسب و کارهای کوچک بازار با امید به فروش شب عید خریدهای خود را انجام داده اند، اما اکنون با معضل شدید تقاضا مواجه هستند که در پی آن با معضل چک‌های برگشتی و پرداخت اقساط بانکی روبه رو خواهند شد بنابر این پیشنهاد ما این است که مسئولان دولتی این مساله را به طور جدی مورد توجه قرار دهند. پیشنهاد ما این است سازمان امور مالیاتی و شبکه بانکی کشور برای مدت دو ماه از پیگیری مجموعه مسائل دست نگه دارند تا واحدها و کسب و کارها از این بحران عبور کنند.

 

رئیس بازرگانی اتاق ایران با بیان اینکه هم اکنون همه واحدهای تولیدی زیر مجموعه اتاق بازرگانی و تشکل‌های وابسته به اتاق در همکاری با وزارت صنعت به صورت شبانه روزی و سه شیفته مشغول تولید هستند گفت: برخی از مواد محصول مورد استفاده در کرونا از جمله کیت‌های تشخیص، وارداتی است بنابراین تقاضای ما از مسئولان این است برای جبران کمبودهای تولیدات داخل و واردات تجهیزاتی که تولید داخل ندارند تسهیلات لازم برای واردات آن هم به مدتی محدود فراهم شود که یکی از این تسهیلات واردات مواد و تجهیزات خاص بدون انتقال ارز است که از این طریق می‌توانیم از کمک‌های ایرانیان مقیم خارج نیز بهره‌مند شویم.

 

شافعی افزود: فعالان اقتصادی آمادگی دارند کمبودهای کشور را در مبارزه با ویروس کرونا رفع کنند، اما باید توجه کرد که فعالیت‌های اقتصادی و فعالان عرصه تولید کشور متأثر از پیامدهای ویروس کرونا هستند و در بعضی موارد این تأثیر پذیری به قدری حاد است که ممکن است در برخی فعالیت‌های اقتصادی به رکود کامل کشیده شویم که صنعت هتل داری، رستوران‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی از جمله آن هستند.

 

به گفته این مقام مسؤول اتاق‌های بازرگانی، تعاون و اصناف در هماهنگی با یکدیگر بنا دارند سطح پوشش در رسیدگی به فعالیت‌های اقتصادی متأثر از ویروس کرونا افزایش یابد در این بین اگر به واقعیت‌ها توجه کنیم و پیش بینی آینده را برای جلوگیری از خسارت بیشتر در مسائل اقتصادی مد نظر قرار دهیم می‌توانیم از وارد آمدن ضربه‌های کاری به اقتصاد کشور جلوگیری کنیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار