اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

سردار سلامی: امروز درگیر یک نبرد بیولوژیک هستیم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر صحنه‌های سخت انقلاب اسلامی بوجود نیامده بود دشمن نمی‌توانست درک کند بین ملت ایران و او هیچ نسبتی وجود ندارد و دشمن باید بداند که ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 05
کد خبر: ۳۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی، پیش از ظهر امروز ۱۵ اسفندماه در آئین تودیع و معارفه سرداران سپاه ثارالله استان کرمان گفت: سال‌های سال با برادران عزیزمان در کرمان مرتبط بودیم و تصویر دلنشین و دل‌انگیزی از خصلت‌های کرمانی‌ها داریم.

سردار سلامی وفای به عهد و مهربانی را از برجسته‌ترین خصلت‌های مردم دیار کرمان دانست و بیان کرد: شجاعت، شهادت طلبی و سخت‌کوشی از صفات بارز فرماندهان کرمانی است و زیباترین و درخشان‌ترین شخصیتی که توانست این خصوصیات را در اوج و در شرایط شگفت‌انگیزی، جهانی و تجلی دهد و در صفوف مقدم شهدا در این دنیا و آن دنیا قرار دارد، کسی جزء سردار حاج قاسم سلیمانی نبود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: حاج قاسم محصول اخلاص و نماز شب بود که همین امر سبب شد به جلوه‌های از مقام محمود دست پیدا کنند و خداوند نیز به او محبوبیت، قدرت نفوذ در قلب‌ها و دل‌ها بخشید و در همه عرصه‌ها از فضایل با فاصله زیاد پیشگام بود.

وی ادامه داد: سردار حاج قاسم سلیمانی در جهاد بر همه مقدم و به عمود خیمه دشمن از همه نزدیکتر بود. ۴۱ سال ایشان در میدان نبرد و جهاد ماند و یک لحظه سستی و کوتاهی نکرد. شهید سلیمانی آئینه تمام نمایی از پاسداری از دین، انقلاب، اسلام و آزادی بود.

سردار سرلشکر سلامی با اشاره به آثار شهادت حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: تشییع جنازه حاج قاسم سلیمانی بی‌نظیرترین تشییع جنازه تاریخ بشر بود و شهادت ایشان برای انقلاب یک روح و حیات جدید بود و انقلاب اسلامی با شهادت حاج قاسم تجدید حیات کرد و مقاومت زنده و دشمن افسرده شد.

وی با بیان این مطلب که همه‌جا امروز یادگار هویت و شخصیت ومنش حاج قاسم سلیمانی است تصریح کرد: سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت به عنوان فرمانده و امروز به عنوان یک اسوه، نمونه، حجت و الگو در میان ماست و آنقدر کشش و علاقه حاج قاسم به کرمان زیاد بود که در این سرزمین به خدا سپرده شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از حوادث امسال سخن به میان آورد و بیان کرد: امسال نبرد ما با دشمنانمان بسیار نزدیک و عملیاتی‌تر شد. برخی از رخداد‌ها قابل بیان نیست ضمن آنکه برخی از پیروزی‌ها نیز قابل بیان نیستند و هنوز مکتوم هستند. امسال هم سال نصر و هم سال ظفر بود و تلاش‌های دشمن بسیار فشرده بود و هنوز نیز فشار‌های دشمن ادامه دارد و بخشی از امید‌های آن‌ها فروریخته است.

وی با تاکید برآنکه همه محاسبات دشمن غلط از آب در آمد، اظهار کرد: اگر این صحنه‌های سخت بوجود نیامده بود دشمن نمی‌توانست درک کند بین ملت ایران و او هیچ نسبتی وجود ندارد و دشمن باید بداند که ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند.

سردار سرلشکر سلامی با اشاره به اتفاقات رخداده در کشور پس از گرانی بنزین، تصریح کرد: مردم در جریان گرانی بنزین صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و همچنین دشمن در شهادت سردار سلیمانی، در نماز جمعه تهران، در ۲۲ بهمن‌ماه، در انتخابات و ... شکست خورد و مردم نشان دادند که به هیچ قیمتی از انقلاب خود دست نخواهند کشید و مردم از خود معیار‌های ساختند که دشمن باید فراتر از این معیار‌ها حرکت کند.

وی به شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و ادامه داد: امروز کشور درگیر یک نبرد بیولوژیک است، اما همه باید بدانند که کشور با ثبات و استواری نیز این مهم را طی کرده و سال را پایان می‌دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مردم در جریان شهادت سردار سلیمانی نشان دادند که انتخابشان مقاومت است افزود: انصافا مردم در این مدت، ما را سربلند کردند و امروز مردم ثابت کردند که تکیه‌گاه ما هستند و ما نیز تکیه‌گاه مردم هستیم و وقتی به دریای مردم متصل باشیم در همه صحنه‌ها پیروز خواهیم شد.

وی اظهار کرد: امروز هم حتی در مبارزه با این ویروس که ممکن است محصول تهاجم بیولوژیکی آمریکا باشد که در ابتدا به چین و سپس به ایران و سایر نقاط دنیا شیوع پیدا کرده، پیروز خواهیم شد و آمریکا بداند که اگر این کار را انجام داده به اهلش بر خواهد گشت و اگر هم کار آمریکا نباشد باز این ویروس مهار خواهد شد.

سردار سرلشکر سلامی عنوان کرد: ما یاد گرفتیم که انقلاب را باید با تغییر الگو‌های رفتارمان با مردم و بهبود آن، پیش‌ببریم. ما خیلی از مشکلات را پشت سر گذاشتیم، اما هنوز دشمن روی فشار اقتصادی و عملیات روانی تاکید دارد و از هر فرصتی برای اتصال این دو موضوع استفاده می‌کند تا فشار را بر مردم سخت‌تر کند.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار