رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

دستور فوری فرمانده سپاه درباره مناطق سیل زده

دستور فوری فرمانده سپاه درباره مناطق سیل زده سخنگوی سپاه از دستور سرلشکر حسین سلامی برای گسیل فوری امکانات و ظرفیت‌های مهندسی و امدادی سپاه به مناطق سیل‌زده استان‌های جنوبی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی نزولات آسمانی و بارش های اخیر در کشور و وقوع سیل در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دستوری به فرماندهان نیروها و سپاه های استان‌های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و نیز فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ابلاغ کرد به فوریت امکانات و ظرفیت‌های مهندسی و امدادی خود را برای کمک به مردم سیل زده مناطق سیل‌زده گسیل دارند.

 

سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه با اعلام این خبر گفت: فرمانده کل سپاه در این ابلاغ با ابراز تاسف از وقوع مجدد حادثه سیل در مناطقی از کشور  و ضرورت رسیدگی فوری به مشکلات و رفع نیازمندیهای مردم سیل زده بر لزوم سازماندهی و بسیج امکانات، تجهیزات و ماشین آلات مهندسی و ظرفیت‌های امداد و خدمت رسانی سپاه و بسیج را مورد تاکید قرار دادند.

 

سردار شریف تصریح کرد:یگان های امدادی سپاه و بسیج از همان ساعات اولیه حادثه سیل با هدایت فرماندهان استانی و حضور در مناطق، عملیات امداد و خدمت رسانی را آغاز کرده اند و  همراه با سایر دستگاه ها و نیروهای امدادی درحال نقل و انتقال و فراهم سازی شرایط استقرار موقت سیل زدگان هستند.

 

وی همچنین از تاکید سرلشکر سلامی به فرمانده نیروی دریایی سپاه در اعزام بالگردهای امدادی مورد نیاز به مناطق سیل زده خبر داد و افزود: مأموریت ویژه فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) برای بهره گیری از تجهیزات، امکانات و ماشین آلات مهندسی موجود در استان های درگیر سیل و در صورت نیاز اعزام ظرفیت استان های همجوار  برای توسعه و تسریع عملیات ترمیم، بازسازی و بازگشایی پل های مواصلاتی تخریب شده و راههای روستایی و محلی مسدود شده از دیگر موضوعات مورد تاکید فرمانده کل سپاه است.

 

سخنگوی سپاه در پایان هم پوشانی و هماهنگی اقدامات نیروها، سپاه های استانی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در رسیدگی و حمایت های جامع و منسجم از آسیب دیدگان تا زمان استقرار آرامش و بازگشت زندگی مردم به شرایط عادی را از موارد مهم دانست که با دستور فرمانده کل سپاه مورد اهتمام فرماندهان در مناطق سیل‌زده قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار