سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

توقیف اموال ابرو گوندش به خاطر همسرش رضا ضراب+عکس

ابرو گوندش پس از دستگیری ضراب در آمریکا از او طلاق گرفته بود، اما پس از انتشار خبر اعترافات وی و امکان گردش آزادانه او در نیویورک٬ در آمریکا به دیدارش رفته و تقاضای طلاق خود را پس گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 29
کد خبر: ۳۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ احتمال تعقیب قانونی و توقیف اموال ابرو گوندش همسر رضا ضراب میلیونر ایرانی در ترکیه وجود دارد.


ابرو گوندش خواننده مشهور ترکیه همسر رضا ضراب٬ در معرض احتمال تعقیب قانونی و توقیف اموال قرار دارد.

رضا ضراب پس از اخذ حق شهروندی ترکیه در آمریکا دستگیر شده و علیه دولت ترکیه بیانیه‌ها و اعترافاتی ترتیب داده است، وی اکنون در نیویورک زندگی می‌کند و دادگاه از همسر ترکیه‌ای او ابرو گوندش خواسته تا هزینه‌های مالیاتی املاک ضراب در استانبول را پرداخت نماید، در غیر این صورت اموالش توقیف خواهد شد.

طبق خبر‌های منتشر شده در رسانه‌های ترکیه، رضا ضراب فقط در منطقه بیوک چکمه‌جه در استانبول٬ دارای یک مجتمع تجاری با ۴۷ واحد آپارتمان و چند باب مغازه است و همچنین قصر‌هایی در استانبول و برخی از شهر‌های دیگر آنکارا دارد.

او املاک لوکس و گرانقیمت خود را با ترفند‌های حقوقی٬ به نام شرکت‌های متعدد به ثبت رسانده و از لحاظ قانونی توقیف این اموال٬ در عمل٬ ناممکن است.

ابرو گوندش پس از دستگیری ضراب در آمریکا از او طلاق گرفته بود، اما پس از انتشار خبر اعترافات وی و امکان گردش آزادانه او در نیویورک٬ در آمریکا به دیدارش رفته و تقاضای طلاق خود را پس گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار